Burnley-Fulham (Premier League)
Chelsea-Leicester (Premier League)

Hertha – Dortmund: blijft Dortmund aan de leiding in de Bundesliga?

Odds op: 09.03.2019

Stadion: Olympiastadion Berlin

Datum en uur: 16/03/2019 – 18:30

TV: Telenet

De noteringen van Hertha-Dortmund zijn duidelijk ten voordele van Dortmund.

Wed op Hertha Berlijn, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.00.

Hertha Berlijn is aan een wisselvallig seizoen bezig en staat op een voorlopige 9e plaats in de Bundesliga. Het kon na de winterstop nog maar drie keer winnen en is zo weggezakt van de subtop naar de middenmoot. Het speelde daarnaast twee keer gelijk en verloor drie keer.

De ploeg uit de hoofdstad speelde de afgelopen twee seizoenen Europees voetbal. Het moet dus nog vol aan de bak als het ook volgend seizoen op het Europese toneel wil verschijnen. Hertha heeft maar vijf punten minder dan Eintracht, dat 5e staat. Alles is dus nog mogelijk.

Kan Hertha minstens een puntje pakken op eigen veld tegen leider Dortmund? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Hertha of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 1.91.

Zet in op de favoriet, Dortmund

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.83.

Dortmund liet de laatste weken heel wat punten liggen en moet nu Bayern München naast zich dulden aan de top van de Bundesliga. Dortmund verloor begin maart verrassend van Augsburg maar kon zich op de vorige speeldag herpakken met een thuisoverwinning tegen Stuttgart (3-1).

Het team van Rode Duivel Witsel wil graag nog eens kampioen spelen. De laatste keer dateert ondertussen van 2010/11. Als het haar kansen gaaf wil houden, dan moet de volle buit worden gepakt op het veld van Hertha Berlijn.

Dortmund moet daarom vanaf minuut één voor de aanval kiezen. Wed daarom op ‘Dortmund leidt aan de rust en wint de wedstrijd’. Zet in op deze odd en win 2.90 keer jouw inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Freiburg 2-1 Hertha

Dortmund 3-1 Stuttgart

Laatste ontmoetingen:

Dortmund 2-2 Hertha

Hertha 1-1 Dortmund

Dortmund 2-0 Hertha

Hertha 2-1 Dortmund

Toon andere wedopties

X