Liverpool-Arsenal (Premier League)
Leipzig-Dortmund (Bundesliga)

Genoa – Juventus: een nieuwe overwinning voor Juve?

Odds op: 11/03/2019

Stadion: Stadio Luigi Ferraris

Datum en uur: 17/03/2019 – 12:30

TV: Telenet / Proximus TV

De noteringen van Genoa-Juventus zijn duidelijk in het voordeel van Juventus.

Wed op Genoa, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 6.0.

Genoa kon nog maar twee keer winnen dit kalenderjaar, tegen Empoli (1-3) en thuis tegen Lazio (2-1). I Rossoblu zijn zo nog niet zeker van het behoud in de Serie A. Het verloor twee keer en speelde ook vier keer gelijk. Genoa heeft wel nog steeds 9 punten meer dan Bologna, dat op een degradatieplaats staat.

Genoa heeft alvast niets te verliezen tegen leider Juventus. Het ex-team van Anthony Vanden Borre kan zo zonder stress aan de wedstrijd beginnen. Thuis een puntje pakken zou zeker welgekomen zijn en een boost geven aan het vertrouwen.

Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Genoa of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 1.91.

Zet in op de torenhoge favoriet, Juventus

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.57.

Juventus verloor nog geen enkele wedstrijd in de competitie en zal deze zomer dus haar 8e titel op rij pakken. De Oude Dame is in vorm en won haar laatste vijf wedstrijden allemaal, ook tegen achtervolger Napoli (1-2). Juve heeft ondertussen maar liefst 18 punten voorsprong op de Napolitanen.

Juventus scoorde dit seizoen al 59 doelpunten en kreeg slechts 17 doelpunten tegen. Het team is dus favoriet op het veld van Genoa. Zet in op ‘Juventus wint en Genoa scoort niet’ en win 2.35 keer jouw inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Parma 1-0 Genoa

Juventus 4-1 Udinese

Laatste ontmoetingen:

Juventus 1-1 Genoa

Juventus 1-0 Genoa

Juventus 2-0 Genoa

Genoa 2-4 Juventus

Toon andere wedopties

X