De noteringen van Benfica-Braga zijn duidelijk ten voordele van de thuisploeg.
Indian Wells: wie zijn de hoofdfavorieten van deze editie bij de vrouwen?

Indian Wells: wie zijn de hoofdfavorieten van deze editie bij de vrouwen?

Odds op: 10/03/2019

Stadion: Indian Wells Tennis Garden

Datum en uur: 17/03/2019 – 20:00

TV: Eurosport 1

Wed op de 31ste editie van Indian Wells. Wie zijn de hoofdfavorieten ?

S. Williams

Serena Williams is één van de negen speelsters die het toernooi van Indian Wells al twee keer heeft gewonnen. Niemand doet beter.

De Amerikaanse speelde negen matchen in 2019 en verloor er slechts één: de kwartfinale van de Australian Open tegen Katarina Pliskova (WTA 5).

Serena Williams geraakte gemakkelijk voorbij Azarenka in de tweede ronde, het werd 7-5, 6-3. Nu moet ze het opnemen tegen Muguruza, die haar versloeg in hun laatste ontmoeting (in 2016 op Roland Garros).

Osaka

Naomi Osaka won de laatste editie van het toernooi. Het was haar allereerste titel. Het zal dus waarschijnlijk zeer bijzonder zijn voor haar om hier voor de eerste keer terug te keren. Sindsdien won de Japanse wel twee Grand Slam titels na elkaar, de US Open (2018) en de Australian Open (2019), en werd ze zo nummer 1 op de WTA ranglijst. Ze heeft dus een heel andere status dan vorig jaar en zal hier moeten mee omgaan.

Osaka versloeg de Franse Mladenovic in de tweede ronde en moet het nu opnemen tegen Collins.

Halep

De Roemeense is en blijft een stevige tegenstander. Ze speelde tot nu toe vijftien wedstrijden in 2019 en verloor er vier. Ze versloeg wel al onder anderen Venus Williams, Goerges en Svitolina.

Simona Halep won haar eerste match op Indian Wells in twee sets: ze versloeg Strycova met 6-2 en 6-4. De 1/8ste finale lijkt zeker haalbaar te zijn, want ze speelt nu tegen Kozlova (WTA 114).

Overzicht van de uitslagen

Laatste winnaressen:

Osaka

Vesnina

Azarenka

Halep

Pennetta

Sharapova

Azarenka

Wozniacki

Jankovic

Zvonareva

Toon andere wedopties

X