AS Roma - Inter Milaan:
AS Roma - Inter Milaan:

AS Roma – Inter Milaan:

Odds op: 16/07/2020

Stadion: Olímpico de Roma

Datum en uur: 19/07/2020 – 21:45

TV: Proximus TV / Telenet

De 34ste speeldag in de Serie A. Inter Milaan gaat op bezoek bij AS Roma. AS Roma staat stevig op de vijfde plaats en Inter staat op de tweede plaats met 6 punten minder dan leider Juventus.

Wed op AS Roma – Inter Milaan. De noteringen zijn in het voordeel van Juventus.

AS Roma

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 3.00.

AS Roma won op woensdag thuis met 2-1 van Hellas Verona. Door deze derde overwinning op rij verstevigden de Romeinen hun derde plaats in de rangschikking. Met 12 punten minder dan Lazio Roma is het pakken van een Champions League-ticket echter bijna onmogelijk.

De laatste vier onderlinge duels tussen Inter Milaan en AS Roma eindigden op een gelijkspel. Krijgen we opnieuw geen winnaar te zien? Zet in op ‘een gelijkspel’ en win 3.50 keer je inzet terug.

Inter Milaan

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.30.

Inter Milaan won de vorige speeldag overtuigend op het veld van SPAL. Roberto Gagliardini maakte er in de 74ste minuut 0-4 van. Ook zonder de geblesseerde Lukaku sprong Internazionale zo opnieuw naar de tweede plaats. Met 6 punten minder dan Juventus en nog 5 wedstrijden te spelen mag Inter nog steeds blijven dromen van de landstitel.

Inter Milaan kwam in 17 van de laatste 18 wedstrijden telkens tot scoren, onafhankelijk van het resultaat. Ook AS Roma scoorde in 13 van zijn vorige 15 competitiewedstrijden telkens een doelpunt. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 1.48 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

AS Roma 2-1 Verona

SPAL X-X Inter Milaan

Laatste ontmoetingen:

Inter Milaan 0-0 AS Roma

Inter Milaan 1-1 AS Roma

AS Roma 2-2 Inter Milaan

Inter Milaan 1-1 AS Roma

Toon andere wedopties

X