Club Brugge-Standard (Jupiler Pro League)
Club Brugge-Standard (Jupiler Pro League)

Real Madrid – Villarreal: Real Madrid kan de titel pakken

Odds op: 13/07/2020

Stadion: Santiago Bernabéu

Datum en uur: 16/07/2020 – 21:00

TV: Proximus TV / Telenet

De 37ste speeldag in La Liga. Real Madrid neemt het thuis op tegen Villarreal. Real Madrid staat op de eerste plaats met 4 punten meer dan Barça. Villarreal is vijfde in de stand en is op weg naar Europees voetbal.

Wed op Real Madrid – Villarreal. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Real Madrid.

Real is op weg naar zijn 34ste titel

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.50.

Real Madrid won op maandag met 1-2 op het veld van seizoensrevelatie Granada. Na 17 minuten stond het al 0-2 maar Granada kon de aansluitingstreffer nog maken kort na de rust. Door deze 9de competitieoverwinning zij Los Blancos op weg naar hun 34ste titel.

Real Madrid won zijn 9 laatste competitiewedstrijden allemaal. In slechts 3 van deze 9 wedstrijden kreeg Thibaut Courtois een doelpunt binnen. Een nieuwe clean sheet voor de doelman van de Rode Duivels? Zet in op ‘Real to win to nil’ en win 2.90 keer je inzet terug.

Villarreal wil Europees voetbal

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 5.50.

Villarreal verloor op eigen veld met 1-2 van Real Sociedad. El Submarino Amarillo ziet Real Sociedad zo 3 punten dichterbij komen en doet een slechte zaak met het oog op Europees voetbal volgend seizoen. Met slechts 6 punten meer dan Bilbao en nog wedstrijden tegen Sevilla en Atlético Madrid wordt het spannend voor Villarreal in de twee resterende speeldagen.

3 van de vorige 4 onderlinge duels tussen Real Madrid en Villarreal eindigden op een 2-2 gelijkspel. Krijgen we opnieuw hetzelfde resultaat? Zet in op ‘Real Madrid 2-2 Villarreal’ en win 14.50 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Granada 1-2 Real Madrid

Villarreal 1-2 Real Sociedad

Laatste ontmoetingen:

Villarreal 2-2 Real Madrid

Real Madrid 3-2 Villarreal

Villarreal 2-2 Real Madrid

Villarreal 2-2 Real Madrid

Toon andere wedopties

X