Utrecht-Ajax (Eredivisie)
Utrecht-Ajax (Eredivisie)

Leganes – Real Madrid: kan Real Madrid over stadsgenoot Atletico springen?

Odds op: 10/04/2019

Stadion: Estadio Municipal de Butarque

Datum en uur: 15/04/2019 – 21:00

TV: Telenet / Proximus TV

De 32e speeldag in La Liga. Leganes neemt het thuis op tegen Real Madrid. Leganes staat samen met Real Sociedad op een gedeelde 10e plaats en Real Madrid is 3e in de rangschikking. Barcelona staat aan de leiding met 73 punten en heeft er 11 meer dan Atletico Madrid (62 eenheden).

De noteringen van Leganes – Real Madrid zijn duidelijk in het voordeel van Real Madrid.

Wed op Leganes de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 5.25.

Leganes speelt nog maar voor het derde seizoen in La Liga en speelt voorlopig zijn beste seizoen ooit. De vorige twee jaargangen werd de degradatie telkens nipt vermeden. Het team eindigde twee keer op de 17e plaats. Dit jaar doen Los Pepineros het een stuk beter en staat het team op een gedeelde 10e plaats met 40 punten.

Leganes is ook goed in vorm en is ondertussen drie wedstrijden ongeslagen, niet slecht voor een degradatiekandidaat. Het won tegen Getafe (0-1) en Real Valladolid (1-0) en speelde gelijk tegen Alavés (1-1).

Kan het team uit de rand van Madrid de ongeslagen reeks verder zetten en minstens een puntje pakken op het veld van Real? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Leganes of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 2.40.

Zet in op de favoriet, Real Madrid

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.53.

Real Madrid heeft ondertussen Zinedine Zidane opnieuw als coach en hij pakte een knappe 9 op 12. Er werd gewonnen tegen Celta Vigo, Huesca en Eibar. Los Blancos verloren wel op het veld van Valencia met 2-1.

Real is zo tot op twee punten genaderd van stadsgenoot Atletico, dat op de 2e plaats in de rangschikking staat. Kampioen worden zit er niet meer in voor het team van Rode Duivel Thibaut Courtois, maar de fans willen graag nog vóór Atletico eindigen in het klassement.

Real Madrid mag dan wel geen punten laten liggen en doet er goed aan om de volle buit te pakken in Estadio Municipal de Butarque. Real Madrid kreeg dit seizoen al 37 doelpunten binnen in de competitie, vrij veel voor een topploeg. Zet daarom in op ‘Real Madrid wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 2.85.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Alavés 1-1 Leganes

Real Madrid 2-1 Eibar

Laatste ontmoetingen:

Leganes 1-0 Real Madrid

Real Madrid 3-0 Leganes

Real Madrid 4-1 Leganes

Real Madrid 2-1 Leganes

Toon andere wedopties

X