Chelsea – Slavia Praag: een ruime overwinning voor de Blues?

Odds op: 12/04/2019

Stadion: Stamford Bridge

Datum en uur: 18/04/19 – 21:00

TV: Proximus TV

De terugwedstrijd van de kwartfinales van de Europa League. Chelsea neemt het thuis op tegen Slavia Praag. In Tsjechië wonnen de Blues met 0-1.

De noteringen van Chelsea – Slavia Praag zijn duidelijk in het voordeel van Chelsea.

Zet in op de Blues

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.28.

In de vorige rondes liep alles zeer vlotjes voor Eden Hazard en zijn ploegmaten. Chelsea won telkens de heen- en terugwedstrijd. Eerst tegen Malmö en vervolgens tegen Dynamo Kiev. De Blues kwamen maar liefst acht keer tot scoren tegen de Oekraïners.

In de heenronde van de kwartfinales won Chelsea met 0-1, maar echter niet zonder moeite. Rode Duivel Eden Hazard zou normaal gezien rust krijgen van Sarri maar werd in de 59ste minuut alsnog op het veld gebracht. Chelsea kon uiteindelijk pas scoren in de 86ste minuut. Alonso kon de perfecte voorzet van Willian langs de keeper van Praag koppen.

Door deze uitoverwinning staat Chelsea dus met een half been in de halve finales. De supporters verwachten nu dat Chelsea met een ruime zege de Tsjechen terug naar huis stuurt. Zet in op Chelsea staat voor aan de rust en wint de wedstrijd. Deze odd staat op 1.85.

Wed op Slavia Praag, de uitploeg

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 9.75.

In de 1/8ste finales haalde Praag een knap resultaat binnen door Sevilla uit te schakelen. In beide duels werd het 2-2 en er kwamen dus verlengingen. Na 102 minuten scoorde Van Buren het winnend doelpunt voor Slavia Praag.

Slavia Praag deed het ook heel goed in de heenronde tegen Chelsea en het is een klein mirakel dat het thuisteam niet tot scoren kon komen. Slavia kreeg uiteindelijk het deksel op de neus. Chelsea maakte 4 minuten voor tijd alsnog de 0-1. De kansen op kwalificatie zijn zo behoorlijk gekrompen.

De Tsjechen hebben dus weinig te verliezen en er wordt een open wedstrijd verwacht. Mocht Slavia een vroeg doelpunt kunnen maken, dan kunnen ze Chelsea misschien aan het twijfelen brengen.

Zet in op ‘beide teams scoren’ en win 2.25 keer jouw inzet terug.