Standard Luik - Antwerp (Jupiler Pro League)
Saint-Etienne-Marseille (Ligue 1)

Napoli – Cagliari: blijft Napoli in het spoor van Inter en Juventus?

Odds op: 22/09/2019

Stadion: San Paolo

Datum en uur: 25/09/2019 – 20:00

TV: Proximus TV / Telenet

De vijfde speeldag in de Serie A. Napoli neemt het thuis op tegen Cagliari. Napoli staat op de derde plaats met 9 punten en Cagliari staat op een gedeelde vijfde plaats met 6 punten.

Wed op Napoli – Cagliari. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Napoli.

Wed op Napoli, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.22.

Napoli is goed aan het nieuw seizoen begonnen maar moet voorlopig wel Inter Milaan en Juventus voor zich dulden. Vorig seizoen werden Dries Mertens en zijn ploegmaats nog vice-kampioen en ook dit seizoen is de tweede plaats het minimum.

Dries Mertens en zijn ploegmaten wonnen de vorige drie seizoenen telkens van Cagliari en ook nu is Napoli opnieuw favoriet.

Tijdens het vorig onderling duel werden drie doelpunten gescoord. Zet in op ‘meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd’ en win 1.40 keer jouw inzet terug.

Zet in op Cagliari, de outsider

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 11.50.

Cagiliari eindigde de vorige twee seizoenen telkens op de vijftiende plaats en moest telkens degradatievoetbal spelen. Tijdens de zomer haalde de club uit Sardinië Radja Nainggolan terug en de fans hopen dat het team met de ex-Rode Duivel erbij betere resultaten kan boeken.

I Rossoblu zijn alvast goed aan het nieuwe seizoen begonnen. Het team pakte 6 op 12 na twee overwinningen en twee nederlagen.

En puntje pakken op het veld van Napoli zou een goede uitslag zijn voor Cagliari. Zet in op ‘een gelijkspel’ en win 6.00 keer jouw inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Lecce 1-4 Napoli

Cagliari 3-1 Genoa

Laatste ontmoetingen:

Napoli 2-1 Cagliari

Cagliari 0-1 Napoli

Cagliari 0-5 Napoli

Napoli 3-0 Cagliari

Toon andere wedopties

X