Zenit Sint-Petersburg-Villarreal (Europa League)
Bayern München - Borussia Dortmund (Supercup)

Besiktas – Wolverhampton: welk team raakt weg van de laatste plaats?

Odds op: 27/09/2019

Stadion: Vodafone Arena

Datum en uur: 03/10/2019 – 17:55

TV: Proximus TV

De tweede speeldag in Groep K in de Europa League, Besiktas neemt het thuis op tegen Wolverhampton. Beide teams verloren hun eerste wedstrijd en hebben 0 punten.

Wed op Besiktas – Wolverhampton. De noteringen zijn lichtjes in het voordeel van Besiktas.

Wed op Besiktas, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.45.

Besiktas werd vorig seizoen derde in de Turkse Superlig en mag zo meedoen aan de groepsfase van de Europa League. Vorig seizoen raakte het team niet verder dan deze groepsfase, het team werd derde in een groep met Sarpsborg 08, Malmö en Genk.

Ook dit seizoen zijn de Turken niet goed aan de Europese campagne begonnen. De Kara Kartallar verloren hun eerste wedstrijd op het veld van Bratislava (4-2). Besiktas doet er dus goed aan om de tweede wedstrijd te winnen als het de concurrentie niet al te ver wil laten uitlopen.

Kan Besiktas thuis wel winnen? Wed op ‘Besiktas wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 4.60.

Zet in op Wolverhampton, de uitploeg

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.80.

Wolverhampton werd vorig seizoen zevende in de Premier League en mag zo Europees voetbal spelen dit seizoen. Het is de eerste keer sinds de jaren ’80 dat de Wolves erbij zijn op het Europees toneel.

Leander Dendoncker en zijn ploegmaats verloren hun eerste wedstijd thuis verrassend van het Portugese Braga (0-1). De Engelsen waren nochtans favoriet. Als Wolverhampton wil doorstoten naar de volgende ronde, dan doet het er goed aan minstens een puntje te pakken in Turkije.

Kan Wolverhampton iets pakken op het veld van Besiktas? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Wolverhampton of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 1.53.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Besiktas 1-1 Başakşehir

Pourtsmouth 0-4 Southampton

Laatste ontmoetingen:

/

Toon andere wedopties

X