Formule 1 bestuurder
Formule 1 bestuurder

Duitsland – Zweden: de wereldkampioen tegen de reuzendoder

Odds op 21/06: Duitsland wint 1.40, gelijkspel 4.75, Zweden wint 8.00

Stadion: Ficht, Sochi

Datum: zaterdag 23 juni om 20.00 uur

Net: Eén

Duitsland wint ? HIER WEDDEN Zweden wint? HIER WEDDEN Andere weddenschappen

Een nieuwe nederlaag kan uitschakeling betekenen voor regerend wereldkampioen Duitsland. Na het debacle tegen Mexico, waarin Die Mannschaft er niet in slaagde een achterstand goed te maken, moeten de Duisters snel en doeltreffend reageren om de kans op kwalificatie te behouden. De odds voor Duitsland-Zweden zijn echter nog steeds in het voordeel van de Duitsers.

Van hun kant zouden de Zweden weleens voor een nieuwe verrassing kunnen zorgen tegen een Europese tegenstander van naam. Ze schakelden Nederland uit in de kwalificaties en ze hebben het Frankrijk tot de laatste wedstrijd moeilijk gemaakt. Daarna hebben ze in de beslissende wedstrijd de Italianen geëlimineerd. Kunnen ze na Nederland en Italië een derde grote Europese voetbalnatie van zijn voetstuk halen?

De laatste twee ontmoetingen tussen Duitsland en Zweden waren spectaculair. In 2012, toen Duitsland thuis met 4-0 leidde, kwam Zweden terug naar 4-4. In de return vielen er ook acht doelpunten. Dit keer won Duitsland in Zweden met 3-5. De odds voor een wedstrijd met meer dan 4.5 doelpunten zijn 5.50.

Voorspellingen: winst voor Duitsland

Duitsland is favoriet in de voorspellingen. De kans op winst voor de Duitsers staat genoteerd op 1.40.

Duitsland is de afgelopen maanden meer dan teleurstellend. In de gala-wedstrijden in maart waren de Duitsers niet in staat om in eigen huis Spanje te verslaan en verloren van Brazilië. Erger nog, begin juni leed Duitsland een nederlaag tegen Oostenrijk, voordat ze met pijn en moeite van Saoedi-Arabië wisten te winnen. Laten de Duitsers zich tegen de Zweden vanaf de aftrap van een betere kant zien? Een weddenschap dat Duitsland zowel bij de rust als in de eindstand leidt, staat genoteerd op 1.95.

Duitsland wint de wedstrijd en beide teams scoren staat genoteerd op 3.40.

Kansen voor Zweden

Zweden is de underdog voor deze wedstrijd. De odds voor een Zweedse overwinning staan op 8.00.

Verruim je kansen met een dubbele kans-weddenschap: ófwel een gelijkspel óf een overwinning van Zweden. Deze weddenschap staat genoteerd op 2.85.

Recente uitslagen

Laatste scores:

Duitsland 0-1 Mexico

Zweden 1-0 Zuid-Korea

Laatste onderlinge ontmoetingen:

Zweden 3-5 Duitsland

Duitsland 4-4 Zweden

Kies uit meer dan 20.000 sportweddenschappen in tal van sporten.

Andere weddenschappen

X