Gareth Bale
Gareth Bale

Engeland-Panama: beslissend voor uitschakeling en kwalificatie in Groep G

Odds op 22/06: Engeland wint 1.19, gelijkspel 6.50, Panama wint 18.00

Stadion: Nizhny Novgorod stadion, Nizhny Novgorod

Datum: zondag 24 juni om 14:00 uur

Net: Eén

Engeland wint ? HIER WEDDEN Panama wint? HIER WEDDEN Andere weddenschappen

In de wedstrijd tegen België – de eerste in de geschiedenis voor Panama – waren de supporters van de “Canaleros” al blij dat ze de druk tot de rust konden weerstaan. Panama is naar het WK gekomen om mee te doen en als het even kan een wedstrijd te winnen. Waarom zou dat niet lukken tegen Engeland? De Engelsen wisten zich pas op het allerlaatste moment van winst tegen Tunesië te verzekeren en ze zijn psychologisch kwetsbaar, zoals we hebben gezien na het verlies tegen IJsland op Euro 2016.

De odds voor Engeland-Panama zijn echter in het voordeel van de Britten.

Voorspellingen voor een Engelse overwinning

Engeland is zwaar favoriet in de voorspellingen. De odds voor een Engelse overwinning staan genoteerd op 1.19.

Zet in op een gemakkelijke overwinning van Engeland en wed dat Engeland zowel de eerste als de tweede helft wint. De odds voor deze weddenschap zijn 2.30.

Kansen voor Panama

Panama is de underdog in deze ontmoeting. De odds voor een Panamese overwinning staan op 18.00. Een gelijkspel zou al een prestatie zijn. De kans hierop staat genoteerd op 6.50.

Panama heeft maar één doelpunt gescoord in de laatste zes wedstrijden. Dat was in de overwinning op het bescheiden team van Trinidad en Tobago. Zet in op een wedstrijd met minder dan 2,5 doelpunten, de odds hiervoor zijn 1.87.

Gok op een historische overwinning van Panama met een speciale weddenschap, waarbij de inzet wordt terugbetaald als Engeland in de reguliere speeltijd wint. De odds voor deze weddenschap zijn 3.50.

Recente uitslagen

Laatste scores:

België 3-0 Panama

Engeland 2-1 Tunesië

Laatste onderlinge ontmoetingen:

Geen

Kies uit meer dan 20.000 sportweddenschappen in tal van sporten.

Andere weddenschappen

X