Argentinië - Kroatië: de beslissende wedstrijd in Groep D
Argentinië - Kroatië: de beslissende wedstrijd in Groep D

Argentinië – Kroatië: de beslissende wedstrijd in Groep D

Odds op 19/06: Argentinie wint 2.00, gelijkspel 3.30, Kroatie wint 4.00

Stadion: Nizhny Novgorod Stadion, Nizjni Novgorod

TV-Zender: Eén

Datum: donderdag 21 juni om 20.00 uur

Argentinië wint? HIER WEDDEN Kroatië wint? HIER WEDDEN Andere weddenschappen

Zet in op de sleutelwedstrijd in groep D tussen de twee favorieten van de groep. De odds voor Argentinie – Kroatie zijn in het voordeel van het Messi-team. Toch is de finalist van het laatste WK in gevaar. Het zal een moeilijke wedstrijd worden tegen een Kroatisch team dat beter in balans lijkt te zijn.

Zet in op de favoriet en finalist van het laatste WK Argentinië

De kans op een overwinning voor de favoriet en tweevoudig wereldkampioen Argentinië staat genoteerd op 2.00.

In een moeizame eerste wedstrijd slaagden de Argentijnen er niet in om de IJslandse verdediging meer dan een keer te doorbreken; zelfs Lionel Messi faalde vanaf de penaltystip. Met een vurige aanval en een kwetsbare verdediging, staat een overwinning voor Argentinië waarbij beide teams scoren genoteerd op 4.50.

De wedstrijden van Argentinië onder Sampaoli zijn rijk aan doelpunten. In de laatste vijf wedstrijden van Argentinië werd meer dan vier keer gescoord. De quotering voor een wedstrijd met meer dan 3,5 doelpunten is 3.80.

Wed op Kroatië

Kroatië is de underdog in de voorspellingen. Een overwinning van Kroatië staat genoteerd op 4.00.

De Kroaten hebben in hun eerste match een duidelijke 2-0 overwinning op Nigeria geboekt en voeren de stand in de groep aan. Het team van Modric zou Argentinië voor het moment van kwalificatie kunnen afhouden. Bovendien zou bij een overwinning de eerste plaats van de groep bijna zeker zijn, waardoor de Kroaten een van de favorieten, Frankrijk, kunnen vermijden. Een gelijkspel zou ook een goed resultaat zijn. Een weddenschap met dubbele kans: gelijkspel of een overwinning van Kroatië staat op 1.78.

Maak een speciale weddenschap met de overwinning van Kroatië genoteerd op 1.87 en je inzet wordt terugbetaald als de wedstrijd in de reguliere speeltijd eindigt met een overwinning voor Argentinië.

Recente uitslagen

Laatste scores:

Argentinië 1-1 IJsland

Kroatië 2-0 Nigeria

Laatste onderlinge ontmoetingen:

Argentinië 2-1 Kroatië

Kroatië 3-2 Argentinië

Kies uit meer dan 20.000 sportweddenschappen in tal van sporten.

Andere weddenschappen

X