FC Barcelona vs. Real Madrid, La Liga, voetbalweddenschappen
FC Barcelona vs. Real Madrid, La Liga, voetbalweddenschappen

FC Barcelona – Real Madrid: kan Real naderen op leider Barcelona?

[jsEntainMatchDetails match_id=”290607″]

Odds op: 14/03/2023

De 26e speeldag in La Liga. FC Barcelona neemt het thuis op tegen Real Madrd.

Wedden op FC Barcelona – Real Madrid. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Barça.

Barcelona staat los op kop

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.15.

FC Barcelona won op de vorige speeldag met het kleinste verschil op het veld van Athletic Bilbao. Raphinha scoorde laat in de eerste helft het enige doelpunt van de wedstrijd. Voor de Catalanen was het de 9e overwinning in 10 competitiewedstrijden in La Liga. In die 10 wedstrijden kreeg het team maar 2 tegendoelpunten binnen.

De troepen van Xavi Hernández wonnen dit seizoen al twee keer van de Madrilenen en willen deze prestatie overdoen. Als het team de 3 punten kan thuishouden kan het 12 punten voorsprong pakken op de concurrentie en lijkt de titel bijna binnen.

Barça bouwt op een stevige organisatie en krijgt heel weinig doelpunten binnen. Zet daarom in op ‘Barcelona wint en Real Madrid scoort niet’. Deze odd staat op 3.90.

Real staat op 9 punten

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.20.

Real Madrid won op speeldag 25 met 3-1 thuis tegen Espanyol. Rode Duivel Thibaut Courtois en co winnen zo voor de eerste keer na 3 wedstrijden zonder overwinning (in alle competities samen). In La Liga speelden Los Blancos gelijk tegen Real Betis en Atlético Madrid en in de Copa del Rey verloor het team met 0-1 op het veld van Barcelona.

De Madrilenen staan momenteel op 9 punten van Barcelona en moeten daarom winnen op Camp Nou als ze wil blijven dromen van een nieuwe landstitel.

Kan Real Madrid de titelstrijd opnieuw iets spannender maken? Zet in op ‘Real Madrid / Real Madrid’ en win 5.00 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”290607″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”290607″]

Toon andere wedopties

X