RWDM - Antwerp - Cercle Brugge, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
RWDM - Antwerp - Cercle Brugge, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Antwerp – Cercle Brugge: Antwerp wil zijn titel verdedigen

Odds op: 27/07/2023

De 1e speeldag in de Jupiler Pro League. Antwerp neemt het thuis op tegen Cercle Brugge.

We staan aan de vooravond van een spannend nieuw seizoen van de Belgische competitie, de Jupiler Pro League. Deze wedstrijd brengt Royal Antwerp en Cercle Brugge tegen elkaar. Na een historisch seizoen voor Royal Antwerp, bekroond met de dubbel, zijn de verwachtingen groot. Cercle Brugge heeft een competitief seizoen gehad en zal willen starten met een goede prestatie.

Wedden op Antwerp – Cercle Brugge. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Antwerp.

De laatste vijf ontmoetingen tussen deze twee teams waren overduidelijk in het voordel van Antwerp. Royal Antwerp heeft vier wedstrijden gewonnen, terwijl Cercle Brugge er geen heeft gewonnen. Royal Antwerp was vorig seizoen twee keer de winnaar in deze confrontaties.

Antwerp won 3 prijzen in 2023

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.82.

Royal Antwerp is het seizoen in stijl begonnen door de Supercup te winnen tegen Mechelen na strafschoppen. Deze overwinning heeft hun vertrouwen versterkt en hun verlangen om hun prestaties van vorig seizoen te herhalen vergroot. Het team heeft een solide verdediging laten zien door slechts één doelpunt tijdens de wedstrijd te incasseren.

Royal Antwerp wil het nieuwe seizoen beter beginnen dan dat ze het vorige hadden afgesloten, aangezien ze er niet in slaagden om in de laatste 3 wedstrijden van PO1 te winnen. Ze pakten de titel pas in blessuretijd dankzij de gelijkmaker van Alderweireld tegen Genk. The Great Old zag wel enkele sterkhouders vertrekken en het is op dit moment nog wachten op versterking.

Op basis van de analyse van het team thuis en de gegevens die zijn verstrekt, raden we aan te wedden op een overwinning van Royal Antwerp zonder tegendoelpunten. Het team is in vorm en speelt thuis. Deze odd staat op 3.10.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Cercle wil strijden om PO2

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.10.

Cercle Brugge keende een wisselende voorbereiding, met een verwoestende 7-2 nederlaag tegen Lille in hun laatste wedstrijd. Echter, ze slaagden er ook in om Monaco met 3-0 te verslaan, wat aantoont dat ze kunnen concurreren met de beste teams.

Cercle Brugge heeft recentelijk ups en downs gekend, maar ze zullen proberen Royal Antwerp te verrassen in deze openingswedstrijd. Ze zullen streven naar minstens een punt in deze moeilijke wedstrijd.

Wed op beide teams die scoren tijdens deze wedstrijd. Cercle Brugge heeft laten zien dat ze kunnen scoren tegen topteams, en Royal Antwerp heeft een krachtige aanval. Deze suggestie heeft een odd van 1.75.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X