Sint-Truiden - Standard, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen
Sint-Truiden - Standard, Jupiler Pro League, voetbalweddenschappen

Sint-Truiden – Standard: de Rouches willen de 3 punten pakken op Staaien

Odds op: 27/07/2023

De 1e speeldag in de Jupiler Pro League. Sint-Truiden neemt het thuis op tegen Standard

We staan aan de vooravond van de Belgische Pro League, met een opwindende wedstrijd tussen Sint-Truiden en Standard Luik. Deze twee teams zijn in de loop der jaren regelmatige tegenstanders geweest, en hun eerste ontmoeting van het seizoen belooft een boeiend duel te worden.

In de laatste vijf ontmoetingen had Sint-Truiden het voordeel met drie overwinningen, terwijl Standard Luik slechts één overwinning behaalde, de resterende wedstrijd eindigde in een gelijkspel. In het afgelopen seizoen won Standard met 1-2 in een uitwedstrijd voordat 1-1 gelijk gespeeld werd in Luik.

Wedden op Sint-Truiden – Standard. De noteringen zijn min of meer in evenwicht.

Sint-Truiden wil de 3 punten thuishouden

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.65.

Sint-Truiden heeft de laatste tijd redelijke vorm getoond, met twee overwinningen, een gelijkspel en twee nederlagen in hun laatste vijf oefenwedstrijden. Hun laatste overwinning in een vriendschappelijke wedstrijd tegen Lierse Kempenzonen (3-1) was een uitstekende voorbereiding aan het begin van het seizoen.

In de competitie had het team vorig seizoen een gemiddelde campagne, eindigend op de 12e plaats in het klassement, met een comfortabele voorsprong op de degradatiezone, maar ook een aanzienlijke achterstand van 8 punten op de PO2. Het team boekte 11 overwinningen, 9 gelijke spelen en 14 nederlagen.

Met hun recente vorm en gunstige historie tegen Standard Luik, zal Sint-Truiden zeker mikken op een overwinning om het seizoen goed te beginnen. Ze zijn momenteel in goede vorm thuis en zullen vol vertrouwen zijn in hun vermogen om een positief resultaat te behalen. Wed daarom op een overwinning van Sint-Truiden zonder tegendoelpunten om te profiteren van een odd van 4.50.

Wedden op de Jupiler Pro League doe je bij bwin

Standard met Carl Hoefkens als trainer

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.60.

Standard Luik had een korte maar redelijk goede voorbereiding, met eerst een 0-1 overwinning tegen Fortuna Sittard, een team uit Nederland, gevolgd door een 1-1 gelijkspel tegen het Bundesliga-team Hertha Berlin.

In de competitie eindigde het team het vorige seizoen erg slecht. Hoewel ze een ticket voor de PO2 hadden bemachtigd, presteerden de Rouches ondermaats met geen enkele overwinning in zes wedstrijden en vier nederlagen! Er is geen twijfel dat de Rouches deze klassieke fase met verschillende doelen willen beginnen, vooral omdat ze vorig seizoen op een mooie 6e plaats eindigden, op 4 punten afstand van de PlayOffs 1.

Standard wil hun aanvallende kwaliteiten laten zien, maar ze kunnen het moeilijk hebben om de aanvallen van Sint-Truiden te stoppen. Een voorgestelde weddenschap zou zijn dat beide teams scoren. De odd voor deze weddenschap staat aan 1.73.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X