Manchester City-Wolverhampton (Premier League)
Manchester City-Wolverhampton (Premier League)

Sassuolo – Inter Milaan: kan Inter terug aansluiten met een overwinning?

Odds op: 14/10/2019

Stadion: Mapei

Datum en uur: 20/10/2019

TV: Proximus TV / Telenet

De 8ste speeldag in de Serie A. Inter Milaan gaat op bezoek bij Sassuolo. Inter staat op de 2de plaats met 18 punten en Sassuolo staat samen met Brescia, SPAL en Lecce op een gedeelde 15de plaats met 6 punten.

Wed op Sassuolo – Inter Milaan. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Inter.

Wed op Sassuolo, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 5.00.

Sassuolo speelde een grijs seizoen in 2018/19. Het team pakte 43 punten, goed voor een 11de plaats. De club speelt nog maar 7 seizoenen in de eerste klasse en ook dit seizoen is het behoud de hoofddoelstelling.

I Neroverdi zijn echter niet goed aan het nieuwe seizoen begonnen. De troepen van Roberto De Zerbi konden nog maar 2 keer winnen in de competitie, 3-0 tegen SPAL en 1-0 tegen Empoli. Sassuolo heeft zo evenveel punten als Lecce, dat op een virtuele degradatieplaats staat.

Sassuolo is al 5 wedstrijden ongeslagen tegen Inter. Zet in op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Sassuolo of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 2.15.

Zet in op Inter, de favoriet

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.65.

Inter Milaan werd vorig seizoen 4de in de competitie achter Juventus, Napoli en Atalanta. Inter wil graag nog eens de Scudeto winnen en heeft daarom deze zomer Romelu Lukaku voor een recordbedrag aangetrokken.

Lukaku en zijn ploegmaats pakten 18 op 21 en lijken aan het begin van de competitie een uitdager te worden voor Juventus. Tot op de vorige speeldag stond Internazionale zelfs aan de leiding tot het thuis met 1-2 verloor van Juventus. Inter wil zich op het veld van Sassuolo herpakken zodat het de nieuwe leider niet laat uitlopen.

Kan Inter zich herpakken na de eerste competitienederlaag? Zet in op ‘een gelijkspel aan de rust en winst voor Inter’. Deze odd staat op 4.50.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Sassuolo 1-4 Atalanta

Inter 1-2 Juventus

Laatste ontmoetingen:

Inter 0-0 Sassuolo

Sassuolo 1-0 Inter

Inter 1-2 Sassuolo

Sassuolo 1-0 Inter

Toon andere wedopties

X