Sevilla - Atlético Madrid: de topper van de speeldag in La Liga

Sevilla – Atlético Madrid: de topper van de speeldag in La Liga

De 29ste speeldag in La Liga. Sevilla neemt het thuis op tegen Atlético Madrid.

Wed op Sevilla – Atlético Madrid. De noteringen zijn min of meer in evenwicht.

Sevilla staat op de 4de plaats

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.85.

Sevilla speelde op de vorige speeldag 1-1 gelijk op het veld van Valladollid. De Sevillistas Rojiblancos konden pas in minuut 94 de gelijkmaker scoren. Door dit gelijkspel verstevigt het team zijn vierde plaats. Real Sociedad volgt al op 10 punten en staat vijfde.

Thuis tegen Atlético zijn de kansen min of meer in evenwicht. Zet in op ‘Sevilla of X’ en win 1.44 keer je inzet terug.

Atlético staat aan de leiding

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.70.

Atlético nam het net voor de interlandbreak thuis op tegen Alavés. Luis Suárez scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd vroeg in de tweede helft. Door deze overwinning behouden Los Colchoneros 4 punten voorsprong op Barcelona en 6 op Real Madrid.

Het onderlinge duel tussen de twee teams leverde in 4 van de laatste 5 wedstrijden een gelijkspel op. Zet in op ‘een gelijkspel’ en win 2.85 keer je inzet terug.