Spanje – Frankrijk: Frankrijk is lichtjes favoriet om te winnen

Odds op: 08/10/2021

Stadion: San Siro

Datum en uur: 10/10/2021 – 20:45

TV: VTM

De Final Four van de Nations League. Spanje neemt het in de finale op tegen Frankrijk.

Wedden op Spanje – Frankrijk. De Fransen zijn lichtjes favoriet om de wedstrijd te winnen.

Spanje won van Europees kampioen Italië

De odd voor een overwinning van Spanje staat op 2.87.

Spanje won op woensdag met 1-2 van Europees kampioen Italië. Voor de Italianen was het de eerste nederlaag na maar liefst 37 wedstrijden ongeslagen te zijn geweest. Gavi, 17 jaar en 60 dagen, stond in de basis en werd zo de jongste Spaanse international ooit. La Roja speelde een geweldige wedstrijd en bij de rust had Ferran Torres al twee doelpunten gescoord en was Bonucci van Italië al van het veld gestuurd na een rode kaart. De Italianen scoorden in minuut 83 nog de aansluitingstreffer maar verloren voor de eerste keer sinds 2018.

De Spanjaarden konden zo wraak nemen voor de verloren halve finale op het EK. Tegen Frankrijk willen de Spanjaarden hun tweede overwinning op rij boeken. Zet in op ‘Spanje / Spanje’ en win 4.75 keer je inzet terug.

Frankrijk bezorgde België een trauma

De odd voor een overwinning van Frankrijk staat op 2.45.

Frankrijk won in de halve finale op donderdag met 2-3 van België. Na 45 minuten stond het scorebord nochtans op 2-0 in het voordeel van de Rode Duivels maar na doelpunten van Benzema, Mbappé (penalty) en Theo Hernandez in de 91ste minuut trokken de Fransen alsnog aan het langste eind. Enkele minuten voor het derde doelpunt van de Fransen was Lukaku nochtans tot scoren gekomen maar Big Rom stond enkele centimeters buitenspel. De Fransen bezorgen onze gouden generatie zo opnieuw een trauma op een toernooi.

Frankrijk heeft iets recht te zetten na de vroege uitschakeling op het EK en wil daarom de Nations League winnen in Milaan. Zet in op ‘Frankrijk wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 5.00.