Schalke 04 - Wolfsburg (Bundesliga)
Club Brugge - KRC Genk (Jupiler Pro League)

Spanje – Noorwegen: kan Noorwegen de Spanjaarden iets in de weg leggen?

Odds op: 13/03/2019

Stadion: Mestalla

Datum en uur: 23/03/2019 – 20:45

De noteringen van Spanje – Noorwegen zijn duidelijk in het voordeel van Spanje.

Wed op Spanje, de grote favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.17.

Spanje werd in de 1/16e finales van de Wereldbeker in 2018 verrassend uitgeschakeld door gastland Rusland na penalties (3-4). Nochtans was Spanje één van de favorieten voor eindwinst. Spanje won in 2010 de Wereldbeker en in 2012 het Europees Kampioenschap.

Een nieuwe generatie Spanjaarden moet op het EK 2020 beter gaan doen dan op het WK in Rusland. Spanje zit in groep F met Zweden, Noorwegen, Roemenië, de Faeröer Eilanden en Malta. Op papier is Spanje de sterkste ploeg. Het team moet eigenlijk met de vingers in de neus 1e worden.

Kan Spanje meteen de leiding nemen door in eigen stadion een grote overwinning te boeken tegen Noorwegen? Zet in op ‘Spanje maakt 3 of meer doelpunten’ en win 1.87 keer jouw inzet terug,

Kies voor een verrassing van Noorwegen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 13.50.

De laatste keer dat Noorwegen zich nog eens kon kwalificeren voor een groot toernooi dateert ondertussen al van 1998 en het WK in Frankrijk. In de kwalificatieronde voor het WK in Rusland eindigde Noorwegen 4e in een groep met Duitsland, Noord-Ierland en Tsjechië.

Willen de Noren zich na meer dan 10 jaar nog eens plaatsen voor het Europees Kampioenschap, dan moeten ze proberen om 2e of 3e te worden. Een puntje pakken in Spanje zou alvast een heuse stunt zijn en zou meteen een boost geven aan het vertrouwen.

Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Noorwegen of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 4.75.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Spanje 1-0 Bosnië-Herzegovina

Cyprus 0-2 Noorwegen

Toon andere wedopties

X