De grootste verrassingen van het 19/20 NBA-seizoen
Hellas Vérone - Juventus

Real Madrid – Valencia: Real Madrid verloor met 1-0 van Getafe

Odds op: 04/01/2022

TV: Eleven Sports / Play Sports / Proximus

De 20e speeldag van La Liga. Real Madrid neemt het thuis op tegen Valencia.

Wedden op Real Madrid – Valencia. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Real.

Real Madrid verloor verrassend van Getafe

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.35.

Real Madrid was 15 wedstrijden ongeslagen in alle competities samen tot het op de vorige speeldag met 1-0 verloor op het veld van degradatiekandidaat Getafe. Enes Ünal bracht het thuisteam al vroeg op voorsprong, na een defensieve blunder van Real, en slaagde erin de wedstrijd gesloten te houden en de 3 punten te pakken. Real Madrid had 74% balbezit en 14 doelpogingen, waarvan 4 op doel, maar slaagde er niet in om te scoren.

Bij Los Blancos zit het defensief meestal wel goed maar het team slaagt er niet in om makkelijk te scoren. Er werden namelijk minder dan drie doelpunten per wedstrijd gescoord tijdens 5 van de afgelopen 6 wedstrijden van Real. Zet daarom in op ‘Real Madrid wint en Valencia scoort niet’. Deze odd staat op 2.30.

Valencia staat op de 8e plaats

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 8.50.

Valencia verloor op de vorige speeldag met 1-2 thuis tegen Espanyol. Valencia had slechts 37% balbezit en 12 doelpogingen, waarvan 2 op doel. De Valencianen wonnen hun 5 wedstrijden daarvoor nochtans allemaal. Door deze nederlaag blijft het team op de 8e plaats hangen, bij een overwinning klom het team naar de 5e plaats.

Het probleem bij Valencia ligt in de verdediging. In 5 van hun laatste 6 wedstrijden kregen de troepen van José Bordalás telkens doelpunten binnen, 8 in totaal. Zelf komt het team ook altijd tot scoren, Zet daarom in op ‘Real Madrid wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 2.80.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X