belgië zwitserland football Nations League
belgië zwitserland football Nations League

Zwitserland – België : welk team eindigt op de eerste plaats van de groep ?

Odds op: 16/11/2018

Stadion: Swissporarena, Luzern

Datum en uur: 18/11/2018, 20:45

TV: VTM

Wed op wat we een ‘groepsfinale’ kunnen noemen in deze eerste fase van de Nations League. Zwitserland en België zullen alles geven om op de eerste plek van de groep te eindigen.

De odd Zwitserland-België is duidelijk ten voordele van de Rode Duivels. Ze zijn uitstekend bezig en wisten hun drie eerste wedstrijden van de groepsfase te winnen. Ze bevinden zich momenteel dus op de eerste plaats van deze groep (die bestaat uit Zwitserland, Ijsland en België) met 9 punten op 9.

België staat helemaal bovenaan de FIFA-ranking. Thibaut Courtois verklaarde na de match tegen Ijsland dat ze naar Zwitserland zullen reizen om de 3 punten te pakken en hun eerste positie op de ranglijst te versterken.

Wed op Zwitserland, de outsider van de match

Zwitserland is outsider maar speelt thuis. De odd voor een overwinning van de Zwitsers staat op 3.40.

Zwitserland bevindt zich vóór de aanvang van deze laatste wedstrijd in de moeilijkste positie van beide ploegen. Om zich te kwalificeren zijn er maar twee mogelijkheden voor het team van Shaqiri :

  • de ploeg moet winnen met 1-0 of 2-1
  • de ploeg moet winnen met ten minste 2 doelpunten verschil.

In elk ander geval zal Zwitserland de eerste plaats van de groep niet kunnen halen. Wed op een overwinning van de Zwitsers met minstens 2 goals verschil en vermenigvuldig je inzet met 7.25.

Kies voor België, de favoriet

De odd voor een overwinning van België in deze match staat op 2.15.

Bij de Rode Duivels lijkt de klus makkelijker te klaren. Zelfs als de match op een gelijkspel zou eindigen gaan ze door naar de volgende ronde. Als ze verliezen zullen we moeten kijken naar het aantal doelpunten die in de match worden gescoord : als Zwitserland met één doelpunt verschil wint maar België minstens twee goals weet te scoren, zal het team van Eden Hazard toch nog doorgaan naar de halve finales.

De dubbele kans weddenschap met een overwinning van België of een gelijkspel aan 1.30 zou de voorzichtige gokkers moeten interesseren.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen :

Zwitserland 0-1 Qatar

België 2-0 Ijsland

Laatste ontmoetingen :

België 2-1 Zwitserland

Zwitserland 1-2 België

Zwitserland 3-1 België

België 3-0 Zwitserland

Toon andere wedopties

X