Joshua vs Parker. Tip: Joshua wint op KO net over de helft van het aantal ronden
Joshua vs Parker. Tip: Joshua wint op KO net over de helft van het aantal ronden

Joshua vs Parker. Tip: Joshua wint op KO net over de helft van het aantal ronden

Quoteringen: Joshua 1.08, onbeslist 34.00, Parker 7.00

Datum: 31/03/2018 – 21.30

Locatie: Principality Stadion, Cardiff

TV: Sky Sports Box Office

Denk je dat Joshua zal winnen? WED HIER! Denk je dat Parker wint? WED HIER! Alle weddenschappen

Anthony Joshua is er ten zeerste op gebrand de WBO zwaargewichttitel toe te voegen aan zijn WBA en IBF gordels wanneer hij in Cardiff tegen Joseph Parker in de ring komt.

De winnaar wacht een veelbelovende match tegen WBC kampioen Deontay Wilder om de titels te verenigen. Wij staan vierkant achter de Britse ster in onze Joshua vs Parker voorspellingen.

Sinds hij professional werd na zijn goud op de Olympische Spelen van 2012, heeft AJ 20 overwinningen behaald, allemaal binnen de tijd.

Iets minder dan een jaar geleden toonde de 28-jarige evenveel moed als kracht, toen hij op het randje van een nederlaag terugkwam om Wladimir Klitschko in de 11e ronde te stoppen.

Joshua had ook een aardige work-out tegen Carlos Sam in zijn laatste gevecht. Hij wist de taaie Afrikaan uiteindelijk in de 10e ronde te slopen.

De Londenaar staat 1.20 genoteerd om opnieuw te zegevieren door knock-out, TKO of diskwalificatie en daar is moeilijk iets tegenin te brengen.

Met zoveel op het spel in Wales, verwachten we echter een andere aanpak van AJ, en we denken dat de beslissing pas in de tweede helft van de match zal vallen.

“Hij begint aan dit gevecht als een onverslagen bokser en ik ook”, zei Joshua. “Het respect is wederzijds even groot.

“Hij heeft hard gewerkt en ik zie hem als een van de leeuwen in de jungle. We zijn allebei even gebrand op een overwinning, daarom zie ik die leeuw in hem.

“Hij wil vechten en er helemaal voor gaan. Hij is een kampioen en niemand komt zover zonder reden. ”

Parker is een uitdaging, maar zal uiteindelijk toch het hoofd moeten buigen

Dat respect voor Parker is gerechtvaardigd en we verwachten een voorzichtig begin. Vanaf de vierde ronde zal Joshua beginnen zijn tegenstander af te matten.

Parker had een solide amateurcarrière en hij heeft een 24-0 record bij de professionals. 18 van die overwinningen kwamen binnen de tijd.

De 26-jarige Nieuw-Zeelander was niet al te indrukwekkend toen hij de Brit Hughie Fury op punten versloeg in zijn tweede verdediging van de WBO-titel, afgelopen september.

De overwinning op de vechter uit Manchester in diens eigen achtertuin liet echter een grote mentale kracht zien, en Parker bevestigde die avond dat hij technisch zijn mannetje staat.

Die positieve eigenschappen zouden genoeg moeten zijn om Joshua in de eerste ronden op zijn hoede te laten zijn. Maar wanneer AJ meer vertrouwen krijgt en risico’s gaat nemen, komt Parker mogelijk in de problemen.

Met zijn grotere lengte en bereik, geven we Joshua een kans van 9.00 om in de zevende ronde het gevecht te beslissen. Voor een zege in de achtste ronde is onze quotering 11.00.

Joshua vs Parker vs Wilder

De winnaar van dit gevecht komt waarschijnlijk in de ring tegenover Deontay Wilder. Die zal, na zijn recente succes tegen Luis Ortiz, vast onder de toeschouwers in Cardiff zijn. Dus wie is de koning van de zwaargewicht divisie? We hebben de laatste 10 gevechten van elke bokser geanalyseerd om het trio te vergelijken …

Wedtips voor Joshua vs Parker

Joshua wint in de 7e ronde 9.00 Joshua wint in de 8e ronde 11.00

X