Kvitova - Collins
Kvitova - Collins

Odds Moto GP van Australië: kan Márquez voor een derde keer winnen in Australië?

Odds op: 23/10/2019

Circuit: Phillip Island Grand Prix Circuit

Datum en uur: 27/10/2019 – 04:00

TV: LA DEUX

De 17de race van het Moto GP-wereldkampioenschap. De noteringen voor de Moto GP van Australië zijn duidelijk in het voordeel van Márquez.

Márquez is dé favoriet

Marc Márquez van Repsol Honda heeft een comfortabele voorsprong van 119 punten op Andrea Dovizioso van Mission Winnow Ducati. Ook in Australië is de Spanjaard opnieuw favoriet. De 26-jarige racer eindigde maar liefst 10 keer op de eerste plaats en vijf keer op de tweede plaats dit jaar. Op het Phillip Island Grand Prix Circuit in Australië won Marc Márquez al twee keer, in 2015 en 2017. Kan de Spanjaard voor een derde keer winnen in Australië?

De notering voor een overwinning van Márquez staat op 1.90.

Quartararo, Viñales en Dovizioso zijn de outsiders

Quartararo werd tweede in Japan en is zo wat opgeklommen in de stand. De 20-jarige racer deed het uitstekend en pakte zijn tweede zilveren medaille op rij. De Fransman staat echter nog steeds maar op de zesde plaats in de rangschikking en moet enkele sterke prestaties gaan neerzetten als hij alsnog in de top-3 wil eindigen. Quartararo heeft slechts 13 punten minder dan Rins en Viñales en alles is dus nog mogelijk.

De notering voor een overwinning van Quartararo staat op 5.00.

Maverick Viñales werd derde in Thailand. In San Marino, de race daarvoor, werd de Spanjaard derde na Márquez en Quartararo. In Japan viel de racer buiten de top-3. Hij pakte uiteindelijk de 4de plaats. Viñales heeft niet zijn beste seizoen en crashte al drie keer in 2019. De 24-jarige staat wel nog steeds op een gedeelde 3de plaats. Een podiumplaats op het einde van het seizoen is dus nog steeds mogelijk.

De notering voor een overwinning van Vinales staat op 7.00.

Dovizioso staat nog steeds op de tweede plaats in het klassement. De Italiaan wist in totaal 231 punten te verzamelen. In Japan werd hij derde, waardoor hij Márquez nog wat meer moet laten uitlopen. Er volgen nog drie races en de 33-jarige racer wil minstens tweede worden op het einde van het seizoen. De Italiaan heeft 55 punten meer dan derde in de stand Rins. De 2de plaats lijkt dus zo goed als binnen.

De notering voor een overwinning van Dovizioso staat op 7.00.

Overzicht van de uitslagen

2018 – Maverick Viñales (Yamaha)

2017 – Marc Marquez (Honda)

2016 – Cal Crutchlow (Honda)

2015 – Marc Marquez (Honda)

2014 – Valentino Rossi (Yamaha)

2013 – Jorge Lorenzo (Yamaha)

2012 – Casey Stoner (Honda)

2011 – Casey Stoner (Honda)

Toon andere wedopties

X