AS Roma - Borussia Mönchengladbach (EL)
AS Roma - Borussia Mönchengladbach (EL)

Borussia M’gladbach – AS Roma: vier teams op een zakdoek in Groep J

Odds op: 04/11/2019

Stadion: Borussia Park

Datum en uur: 07/11/2019 – 20:00

TV: Proximus TV

De vierde speeldag in de Europa League. Borussia Mönchengladbach neemt het thuis op tegen AS Roma. Roma staat alleen aan de leiding met 5 punten. Borussia Mönchengladbach is laatste met 2 punten.

Wed op Borussia M’gladbach – AS Roma. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de Duitsers.

Zet in op Mönchengladbach, de favoriet

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.00.

Mönchengladbach werd vorig seizoen 5de in de Bundesliga en mag zo nog eens Europees voetbal spelen na twee seizoenen afwezigheid.

Borussia M’gladbach verloor op eigen veld verrassend van het Oostenrijkse Wolfsberg (0-4) en raakte op de tweede speeldag niet verder dan een 1-1 gelijkspel uit tegen İstanbul Başakşehir. De heenwedstrijd in Rome eindigde op een 1-1 gelijkspel.

Het ex-team van Thorgan Hazard moet daarom dringend punten gaan pakken als het Europees wil overwinteren. Tussen de eerste en de laatste in Groep J zitten slechts 3 punten. Mits een overwinning thuis tegen Roma komt het op gelijke hoogte als de Italianen.

Zet in op ‘Borussia Mönchengladbach wint en beide teams scoren’. Deze odd staat op 3.30.

Wed op AS Roma, de leider

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.40.

AS Roma speelde vorig seizoen nog Champions League-voetbal. Het team werd toen in de halve finales uitgeschakeld door latere eindwinnaar Liverpool.

Dit seizoen spelen de Romeinen “maar” Europa League-voetbal. In een groep met Wolfsberg, M’gladbach en İstanbul Başakşehir is Roma de favoriet voor groepswinst.

Roma won van İstanbul Başakşehir (4-0) maar speelde gelijk op het veld van Wolfsberg (1-1). Door het gelijkspel thuis tegen Mönchengladbach blijven de Italianen wel op de eerste plaats staan.

Als Roma minstens een puntje kan pakken in Duitsland blijft het team zeker in de top-2. Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van AS Roma of een draw en vermenigvuldig jouw inzet met 1.78.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Leverkusen 1-2 M’gladbach

Roma 0-2 Atalanta

Laatste ontmoetingen:

Roma 1-1 M’gladbach

Toon andere wedopties

X