Formule 1 stand
Formule 1 stand

Tottenham – Everton: wie wint deze zespuntenwedstrijd?

Odds op: 02/07/2020

Stadion: Tottenham Hotspur Stadium

Datum en uur: 06/07/2020 – 21:00

TV: Telenet

De 33ste speeldag in de Premier League. Everton gaat op bezoek bij Tottenham. Tottenham staat op plaats negen en hoopt nog op Europees voetbal, Everton is elfde met slechts 1 puntje minder dan Tottenham.

Wed op Tottenham – Everton. De noteringen zijn in het voordeel van Tottenham.

Tottenham pakte slechts 4 op 9

De odd voor een overwinning van Tottenham staat op 2.05.

Op speeldag 32 verloor Tottenham met 3-1 op het veld van Sheffield United. Harry Kane kon pas in minuut 90 de eerredder scoren. Door deze nederlaag doen De Spurs een slechte zaak met het oog op Europa League-voetbal volgend seizoen. Met zeven punten minder dan Wolverhampton en Man United lijken de troepen van José Mourinho volgend seizoen voor de eerste keer sinds 2009 geen Europees voetbal te gaan spelen.

Tottenham verloor de vorige jaren nooit tegen Everton. De laatste verliesbeurt dateert van 2012, toen de Spurs met 2-1 verloren op het veld van Everton. Blijven de Spurs 15 wedstrijden ongeslagen in hun onderling duel tegen Everton? Zet in op ‘Tottenham of X’ en win 1.30 keer je inzet terug.

Everton is in vorm

De odd voor een overwinning van Everton staat op 3.50.

Everton pakte 7 punten op 9 na de coronapauze en is zo goed als zeker van het behoud in de Premier League. Op de vorige speeldag wonnen The Toffees thuis met 2-1 tegen Leicester. Na 17 minuten maakte de thuisploeg al 2 doelpunten, in minuut 51 maakte Leicester de aansluitingstreffer. Met een elfde plaats valt er dit seizoen niets meer te winnen of te verliezen voor Everton.

Everton is nog steeds ongeslagen sinds de heropstart van de Premier League. Kan de ex-ploeg van Romelu Lukaku ook iets pakken in het Tottenham Hotspur Stadium? Zet in op ‘X of Everton’ en win 1.75 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen :

Sheffield Utd 3-1 Tottenham

Everton 2-1 Leicester

Laatste ontmoetingen :

Everton 1-1 Tottenham

Tottenham 2-2 Everton

Everton 2-6 Tottenham

Tottenham 4-0 Everton

Toon andere wedopties

X