Champions League finale
Champions League finale

Villarreal – Barcelona: blijft Barcelona in het zog van Real Madrid?

Odds op: 01/07/2020

Stadion: El Madrigal

Datum en uur: 05/07/2020 – 22:00

TV: Proximus TV / Telenet

De 34ste speeldag in La Liga. Villarreal neemt het thuis op tegen Barcelona. Barça staat op de tweede plaats met 1 punt minder dan Real Madrid, Villarreal is vijfde in de stand en strijdt om Europees voetbal.

Wed op Villarreal – Barcelona. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Barça.

Villarreal wil een ticket voor de Europa League

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 4.50.

Op speeldag 33 won Villarreal met 0-2 op het veld van Real Betis. Door deze uitoverwinning zet El Submarino Amarillo een nieuwe stap richting Europees voetbal volgend seizoen. Met slechts 3 punten minder dan Sevilla maakt Villarreal zelfs nog kans op de voorrondes van de Champions League volgend seizoen.

Villarreal is ondertussen al zes wedstrijden ongeslagen in de competitie en is zo opgeklommen van plek 9 naar plek 5 in het klassement. Blijft het team zeven competitiewedstrijden ongeslagen? Zet in op ‘Villarreal of X’ en win 2.15 keer je inzet terug.

Barcelona heeft 1 punt minder dan Real

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.70.

Barcelona kon op de vorige speeldag voor de tweede keer op rij niet winnen. De thuiswedstrijd tegen Atlético Madrid eindigde op 2-2, dezelfde uitslag als op het veld van Celta De Vigo. Rode Duivel Yannick Carrasco speelde een heel goede wedstrijd en lokte twee keer een penalty uit voor Atlético. Door dit gelijkspel heeft Barcelona nog steeds 1 punt minder dan Real Madrid, dat wel nog een wedstrijd minder gespeeld heeft.

Barça verloor de laatste twaalf jaar nooit tegen Villarreal. De laatste keer dat Barcelona niet kon winnen dateert ondertussen van 2008. Zet daarom in op ‘X of Barcelona’ en win 1.18 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Real Betis 0-2 Villarreal

Barcelona 2-2 Atlético Madrid

Laatste ontmoetingen:

Barcelona 2-1 Villarreal

Villarreal 4-4 Barcelona

Barcelona 2-0 Villarreal

Barcelona 5-1 Villarreal

Toon andere wedopties

X