Bayern Munchen-Leipzig (Bundesliga)
Bayern Munchen-Leipzig (Bundesliga)

Liverpool – Crystal Palace: Liverpool kan de titel pakken in eigen stadion

Odds op: 21/06/2020

Stadion: Anfield

Datum en uur: 24/06/2020 – 21:15

TV: Telenet

De 31ste speeldag in de Premier League. Liverpool neemt het thuis op tegen Crystal Palace. Liverpool staat met een straat voorsprong op de eerste plaats en Crystal Palace staat op de negende plaats in de rangschikking.

Wed op Liverpool – Crystal Palace. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Liverpool kan kampioen worden

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.22.

Liverpool kon op de vorige speeldag zijn eerste titel sinds 1990 pakken maar door het 0-0 gelijkspel op het veld van Everton werd het titelfeest nog even uitgesteld. Alhoewel het team van Jurgen Klopp 67% balbezit had kwam het niet tot scoren, eindstand: 0-0.

The Reds scoorden een doelpunt in al hun thuiswedstrijden. In de meeste wedstrijden stond Liverpool ook in de eerste helft al op voorsprong. Zet daarom in op ‘Liverpool / Liverpool’ en win 1.72 keer je inzet terug.

Palace wil een Europa League-ticket

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 13.50.

Op de vorige speeldag won Crystal Palace met 0-2 op het veld van Bournemouth. The Eagles wonnen hun laatste 4 competitiewedstrijden allemaal en zijn zo opgeklommen van plaats 14 naar plaats 9. Met slechts 4 punten minder dan Wolverhampton mogen Christian Benteke en zijn ploegmaats zelfs nog dromen van Europa League-voetbal volgend seizoen.

Liverpool won 4 van de 4 laatste onderlinge duels maar Palace kon in 3 van de 4 wedstrijden wel telkens minstens één doelpunt maken. Zet daarom in op ‘beide teams scoren’ en win 2.20 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Everton 0-0 Liverpool

Bournemouth 0-2 Crystal Palace

Laatste ontmoetingen:

Palace 1-2 Liverpool

Liverpool 4-3 Palace

Palace 0-2 Liverpool

Palace 1-2 Liverpool

Toon andere wedopties

X