FIFA 18 speler ratings: hoe staan ze er voor?
FIFA 18 speler ratings: hoe staan ze er voor?

FIFA 18 speler ratings: hoe staan ze er voor?

KLIK HIER! om te wedden op voetbal

Voordat FIFA 18 wordt gelanceerd, hebben we ons verdiept in de FIFA 18 speler ratings om onszelf – en jou – een voorspong te geven als we ons voor het eerst op het spel storten.

We hebben gekeken naar de topteams die je kunt bouwen, de spelers die waarschijnlijk ‘overpowered’ zijn en hoe de beste jonge spelers zich dit jaar zullen ontwikkelen.

Wat zijn de top-rated FIFA 18 teams die je kunt samenstellen?

We kijken hier gewoon naar de algemene FIFA 18 speler ratings, met spelers op hun natuurlijke positie. We weten dat Mats Hummels vanwege zijn tempo misschien als minder inzetbaar kan worden beschouwd dan sommige centrale verdedigers met een lagere rating, en ja, je zou van Cristiano Ronaldo een linker middenvelder kunnen maken en hem in een 3-4-3 naast Neymar kunnen laten spelen, maar in theorie zou je ook Robert Lewandowski op kunnen stellen als centrale verdedigende middenvelder zonder de rating te schaden. Maar we denken dat iedereen het er wel over eens zal zijn dat dit je niet ver brengt.

In Ultimate Team nemen de kwaliteiten van spelers toe en af, afhankelijk van hun individuele chemie en de algemene chemie van het team. We stelden onszelf de taak om een top 11 samen te stellen waarin alle spelers de maximale chemie hebben. Dit resulteert in een 4-3-3 La Liga / Bundesliga combinatie, met vier Real Madrid spelers, vier van Bayern München en drie uit Barcelona.

Als je gewoon in de Carreer Mode wilt spelen met een dik pak geld, is chemie echter geen probleem. Wat is het top-rated team dat je kunt samenstellen, met als enige beperkingen een reglementaire formatie en natuurlijke posities?

Terwijl de verdediging en het middenveld er heel anders uitzien dan de Ultimate Team versie, zijn de voorste drie identiek. ’s Werelds duurste speler en voormalig lid van Barcelona’s ‘MSN’ Neymar ontbreekt opnieuw, omdat FIFA 18 cover ster Cristiano Ronaldo ook geclassificeerd wordt als linker vleugelspeler.

We moeten ook de Icons vermelden, aangezien PlayStation gebruikers eindelijk met een aantal van de groten van het spel kunnen spelen: een functie die alleen beschikbaar was als ‘Legends’ op XBox in FIFA 17. Icon chemie werkt een beetje anders aangezien spelers geen aangewezen clubs hebben, maar zet ze in hun juiste positie en ze krijgen een individuele chemie rating van 10/10. Nogal toepasselijk: het top-rated Icons-team is een terugkeer naar twee spitsen met Ronaldo (de andere) en Thierry Henry.

Wat zijn de beste FIFA 18 teams in elk van de vijf grote competities?

Wil je een team van FIFA 18 spelers uit je favoriete competitie samenstellen? Ook daar hebben we aan gedacht. We hebben berekend wat het beste team is dat je kunt bouwen van spelers in hun natuurlijke posities, met elk een chemie rating van 100.

Het La Liga team is het beste. Niet verrassend, is het samengesteld uit spelers van slechts drie clubs: Real Madrid, Atletico Madrid en Barcelona. Ter vergelijking: in het Bundesliga team zijn Lukasz Piszczek en Pierre-Emerick Aubameyang van Borussia Dortmund de enige niet-Bayern spelers.

Welke FIFA 18 spelers kunnen dit jaar ‘overpowered’ zijn?

Een punt van discussie is altijd wie beter presteren dan hun FIFA 18 speler ratings suggereren. De zoektocht gaat naar de ‘overpowered’ koopjes van dit jaar. We hebben gezocht naar de spelers met betaalbare transferprijzen, waarvan de profielen het dichtst aansluiten bij de ‘FUTTIES’ winnaars van vorig jaar in elk van de acht belangrijkste posities. Laat de geldbuidel rinkelen en ze kunnen alle acht van jou zijn na een handvol wedstrijden – een perfecte basis om door te bouwen tot je genoeg hebt opgespaard voor die ‘Team van de Week’.

Wie zijn de beste jongeren in de FIFA 18 speler ratings?

Voor spelers die graag een jong team willen bouwen – vooral wie zoekt naar naar een Carrière besparing – hebben we ook de top-rated FIFA 18 spelers in elke leeftijdsgroep onder de 25 uitgelicht. Een speler die Electronic Arts publiekelijk heeft aangesproken over zijn rating is Dele Alli, hoewel hij met een score van 84 de top -23 speler is. Dat is hoger dan de rating van Paul Pogba (83) of Harry Kane (77) op die leeftijd.

Om vast te stellen of Alli’s grief terecht is – en om te zien hoe ver zijn rating kan stijgen wanneer hij ouder wordt – hebben we zijn ‘real life’ optredens vergeleken met de drie spelers met een hogere score in zijn positie.

Hij is al verantwoordelijk voor meer competitiedoelpunten per 90 minuten (goals en assists bij elkaar) dan zijn 87-rated Tottenham teamgenoot Christian Eriksen, zodat het inderdaad lijkt dat hij te laag gewaardeerd wordt. Maar om de duizelingwekkende hoogte van een 88 of 89 rating te bereiken, moet hij nog een beetje groeien. Kevin De Bruyne en Paulo Dybala hebben de afgelopen drie seizoenen een iets hogere gemiddelde score voor hun clubs behaald dan Alli bij de Spurs. Echter, alle drie hadden ze een lagere algehele rating op Alli’s leeftijd, dus er is nog volop hoop voor hem.

We geven € 100.000 weg aan de spelers die de minuut van het eerste doelpunt voorspellen in twee geselecteerde wedstrijden. Om mee te doen, moet je eerst inloggen of je registreren bij bwin. Je kunt dan je eerste poging wagen met een gratis voorspelling. Voor elke € 10 die je bij ons inzet, kun je een extra voorspelling doen!

Elke € 10 die je inzet op sportweddenschappen met een minimum quotering van 1,70 levert je een extra voorspelling op. Iedere dag kun je tot 100 voorspellingen verdienen. Alle inzetten moeten op dezelfde dag gedaan en verrekend worden om in aanmerking te komen voor de voorspellingen. Je ontvangt je inzet de volgende dag. Als je voorspelling juist is, sleep je de prijs van maximaal € 100.000 contant in de wacht!

X