Buraspor - Fenerbahçe (Super Lig)
AS Monaco - FC Metz (Coupe de France)

Wilder – Breazeale: een makkelijke overwinning voor Wilder?

Odds op: 17/05/2019

Ring: Barclays Center, New York

Datum en uur: 19/05/2019 – 02:00

Deontay Wilder (39 KOs) gaat een zware wedstrijd tegemoet om zijn titel te verdedigen tegen Dominic Breazeale (18 KOs). Dominic Breazeale gelooft erin dat Deontay Wilder zal worden gedwongen om met pensioen te gaan als hij een vernederende nederlaag lijdt in hun WBC zwaargewicht titelgevecht.

Wed op Wilder – Breazeale. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Wilder.

Wed op Wilder, de favoriet

De odd voor een overwinning van Wilder staat op 1.14.

WBC-kampioen Wilder is helemaal klaar voor zijn volgende titelverdediging tegen Breazeale in het Barclays Center in Brooklyn. ‘The Bronze Bomber’ heeft beloofd een overwinning toe te voegen aan zijn ongeslagen 41-gevechtsrecord.

Wilder vocht tweemaal in 2018 en in 2017, terwijl Breazeale slechts eenmaal vocht in 2018 en twee keer in 2017.

Kies voor een verrassing van Breazeale

De odd voor een overwinning van Breazeale staat op 5.50

Breazeale herlanceerde zijn carrière met drie overwinningen sinds een eenmalig verlies tegen Anthony Joshua in 2016. Breazeale verkondigde dat hij de reputatie van Wilder zo hard wil beschadigen dat hij zal overwegen om op pensioen te gaan. Dominic Breazeale voegt hieraan toe dat het zijn plan is om Deontay Wilder binnen drie ronden uit te schakelen. Harde taal van de underdog!

Beide boksers vertegenwoordigden de Verenigde Staten al op de Olympische Spelen. Wilder nam deel aan de Olympische Spelen van 2008 terwijl Breazeale deelnam aan de Olympische Spelen van 2012. Wilder was echter in staat om medailles te pakken, terwijl Breazeale daar niet in slaagde.

Ranking

Kampioen: Deontay Wilder (VK)

1. Dillian Whyte (VS)

2. Tyson Fury (VK)

3. Luis Ortiz (CUB)

4. Dominic Breazeale (VS)

5. Adam Kownacki (POL)

Toon andere wedopties

X