Djokovic-Pouille
Djokovic-Pouille

Djokovic – Pouille: een makkelijke overwinning voor de Servische speler?

Odds op: 23/01/19

Stadion: Rod Laver Arena

Datum en uur: 25/01/19 09:30 (Belgische tijd)

TV: Eurosport

Tweede halve finale bij de mannen. De noteringen van Djokovic-Pouille zijn overduidelijk ten voordele van de Servische speler.

Voorspel een overwinning van Djokovic, de favoriet

De odd voor een overwinning van Djokovic staat op 1.05.

Djokovic heeft zijn laatste match niet moeten uitspelen. Nishikori staakte de strijd in het midden van de tweede set (6-1, 4-1). Zijn marathonpartij van meer dan vijf uur tegen Carreno Busta zat duidelijk nog in de benen.

Daarvoor had Djokovic onder anderen Tsonga, Shapovalov en Medvedev naar huis gestuurd.

De Servische speler won al zes keer de Australian Open. Op geen enkele andere Grand Slam-toernooi behaalde hij betere resultaten. Wed op ‘Djokovic wint met handicap -6,5 games’. Deze odd staat op 1.42.

Kies voor een verrassing van Pouille

De odd voor een overwinning van Pouille staat op 9.25.

Bij de mannen zorgde Pouille voor de verrassing van afgelopen nacht. Ondanks een notering van 5.25 versloeg hij Raonic in vier sets. Het werd 7-6, 6-3, 6-7 en 6-4.

Daarvóór versloeg Pouille onder anderen Coric om de kwartfinales te halen. Wed op ‘Pouille pakt minstens één set’ en vermenigvuldig jouw inzet met 2.60.

Een halve finale is zijn beste resultaat op een Grand Slam-toernooi. Opvallend: op de Australian Open had hij tot nu toe geen enkele wedstrijd gewonnen (in de hoofdtabel)!

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Djokovic 2-0 (opgave) Nishikori

Raonic 1-3 Pouille

Laatste ontmoetingen:

/

Toon andere wedopties

X