FC Nürnberg - Bayern München (Bundesliga)
Bayern München - Hertha BSC (Bundesliga)

Nürnberg – Bayern: verstevigt Bayern zijn leiderspositie?

Odds op: 24.04.209

Stadion: Max-Morlock-Stadion

Datum en uur: 28.04.2019 – 18:00

TV: Telenet

De 31ste speeldag in de Bundesliga. FC Nürnberg neemt het thuis op tegen Bayern München. Nürnberg staat voorlaatste met 18 punten en Bayern staat aan de leiding met 70 punten. Dortmund is de eerste achtervolger en heeft 69 punten.

Wed op FC Nürnberg – Bayern München. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Bayern.

Wed op FC Nürnberg, de thuisploeg

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 16.00.

FC Nürnberg speelt nog maar voor het eerste seizoen opnieuw in de Duitse eerste klasse en dit lijkt ook voorlopig het laatste te gaan worden. Nürnberg staat op de voorlaatste plaats en heeft 3 punten minder dan Stuttgart, dat zich nog van het behoud kan verzekeren via de play-offs met de tweedeklassers.

Der Club is nochtans niet zo slecht bezig op dit moment. In de vorige vier wedstrijden kon het één keer winnen en twee keer gelijk spelen. Het won ondermeer thuis tegen Augsburg (3-0), dat allerlaatste staat in de Bundesliga.

Kan FC Nürnberg minstens een puntje pakken op het veld van Bayern? Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Nürnberg of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 5.75.

Zet in op de favoriet, Bayern

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.13.

Bayern is ondertussen 10 wedstrijden ongeslagen en staat momenteel opnieuw aan de leiding in de Bundesliga. De vorige wedstrijd tegen Werder Bremen werd echter maar nipt gewonnen. Niklas Süle kon pas in de 75ste minuut de 1-0 scoren voor Die Rekordmeister. Bayern blijft zo wel leider en Dortmund is de eerste achtervolger met één puntje minder.

Die Bayern wonnen de vorige vier ontmoetingen tegen Nürnberg telkens zonder een tegendoelpunt binnen te krijgen. Zet daarom in op ‘Bayern wint zonder tegendoelpunt’. Deze odd staat op 2.10.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Leverkusen 2-0 Nürnberg

Bayern 1-0 Werder

Laatste ontmoetingen:

Bayern 3-0 Nürnberg

Nürnberg 0-2 Bayern

Bayern 2-0 Nürnberg

Bayern 4-0 Nürnberg

Toon andere wedopties

X