Kansas City Chiefs vs. Philadelphia Eagles
Kansas City Chiefs vs. Philadelphia Eagles

Super Bowl odds: de Kansas City Chiefs of de Philadelphia Eagles?

Odds: 07/02/2022

De Super Bowl wordt dit seizoen gespeeld tussen de Kansas City Chiefs en de Philadelphia Eagles. Welk team wint de Super Bowl in 2023?

De Chiefs zijn op zoek naar hun derde Super Bowl

De odd voor een overwinning van de Chiefs staat op 2.05.

De Kansas City Chiefs hebben bewezen een van de beste teams in de competitie te zijn, met een dominante prestatie gedurende het reguliere seizoen en de play-offs. Patrick Mahomes leidt het team, met zijn ongelooflijke armkracht en improvisatievermogen in de pocket. De aanvalslinie van de Chiefs is gehavend, maar ze hebben nog steeds een krachtige aanval onder leiding van Clyde Edwards-Helaire.

Verdedigend hebben de Chiefs een solide team, met een goede pass rush en een ook sterke secundaire. Ze stonden op nummer 2 in sacks tijdens het reguliere seizoen en zullen proberen druk uit te oefenen op de Eagles quarterback. De Chiefs zijn op zoek naar hun derde Super Bowl-titel en spelen voor de vijfde keer in de geschiedenis van de franchise de finale.

Zet in op de Chiefs / Chiefs en win 2.90 keer je inzet terug.

De Philadelphia Eagles zijn lichtjes favoriet

De odd voor een overwinning van de Eagles staat op 1.80.

De Philadelphia Eagles zijn een ander sterk team in de competitie, met een krachtige aanval en solide verdediging. Quarterback Jalen Hurts is dit seizoen indrukwekkend, met zijn vermogen om de bal te gooien en te rennen. De aanvalslinie van de Eagles is een van de sterke punten van het team en ze zullen proberen het spel te beheersen met hun spel op de grond.

Verdedigend zijn de Eagles een dominante eenheid, met een pass rush van het hoogste niveau en ook een sterke secundaire. Ze registreerden 70 quarterback takedowns tijdens het reguliere seizoen en zullen proberen Mahomes onder druk te zetten in de Super Bowl. De Eagles zijn goed gepositioneerd om de Super Bowl te winnen, met een solide verdediging en een krachtige aanval die hen al vroeg in de wedstrijd een voorsprong zou kunnen geven. De Philadelphia Eagles zijn lichtjes favoriet om de Super Bowl te winnen in 2023.

Zet in op de Eagles / Eagles en win 2.40 keer je inzet terug.

Overzicht vorige winnaars

2022: Los Angeles Rams

2021: Tampa Bay Buccaneers

2020: Kansas City Chiefs

2019: Kansas City Chiefs

2018: New England Patriots

2017: Philadelphia Eagles

Toon andere wedopties

X