Club Brugge - Lugano, voetbalweddenschappen
Club Brugge - Lugano, voetbalweddenschappen

Club Brugge – FC Lugano: kan blauw-zwart zijn koppositie verstevigen?

Odds op: 08/11/2023

De groepsfase van de Conference League. FC Lugano gaat op bezoek bij Club Brugge.

We bevinden ons op de vierde speeldag van de Europa Conference League, waar FC Lugano op bezoek gaat bij Club Brugge. Club Brugge staat aan de leiding in Groep D, Lugano staat op de derde plaats.

De twee teams hebben elkaar al in de heenwedstrijd ontmoet. Club Brugge won met 1-3 op bezoek bij Lugano en nam daarmee de leidersplaats over.

Wedden op Club Brugge FC Lugano. De kansen zijn duidelijk in het voordeel van de Bruggelingen.

Club Brugge staat aan de leiding

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 1.38.

Recentelijk heeft Club Brugge een goede vorm getoond met vier overwinningen in zes wedstrijden. Op zondagavond verloor blauw-zwart echter wel kansloos met 2-1 op het veld van een superieur Union.

Het team streeft naar een overwinning in de Conference League om hun leiderspositie te versterken en zich dichter bij de kwalificatie voor de volgende fase van de competitie te brengen. We kunnen een offensief team verwachten dat probeert het spel te domineren.

Gezien de recente vorm van Club Brugge en hun prestaties thuis, kan wedden op een overwinning van de Bruggelingen met meer dan 2,5 doelpunten in de wedstrijd tegen een notering van 1.95 een goede optie zijn.

Voor Brugge is deze wedstrijd een test voor hun ambitie om de groep te domineren. Om Lugano te verslaan, zullen ze een sterke prestatie moeten leveren en hun recente niveau van spel handhaven. Wed op een overwinning van Brugge zonder tegendoelpunt om te profiteren van een notering van 2.45.

Wedden op de Conference League doe je bij bwin

Lugano moet de 3 punten pakken

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 6.75.

Lugano vertoont een wisselvallende vorm met slechts één overwinning in hun laatste zes wedstrijden. Op de tweede speeldag in de Europa Conference League leverden ze wel een opmerkelijke prestatie door ondanks de tegenstand met 2-3 te winnen van Besiktas.

Lugano ondervond moeilijkheden in hun vorige wedstrijd in deze competitie, waarin ze met 1-3 verloren van Club Brugge. Door deze nederlaag zijn ze nu weggezakt naar de derde plaats in het klassement.

Gezien hun recente successen tegen gevestigde Europese teams, heeft Lugano laten zien dat ze in staat zijn om te verrassen. Ze moeten echter de aanval van Brugge in bedwang kunnen houden, die in het toernooi efficiënt is gebleken. Wed op beide teams die scoren om te profiteren van een notering van 1.77.

Met het aanvallende potentieel van Lugano en hun wens om wraak te nemen, kan wedden op een doelpunt van Lugano in de tweede helft verstandig zijn, met een notering van 2.30.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X