Marseille - AS Monaco: de topper van de speeldag in de Ligue 1
Marseille - AS Monaco: de topper van de speeldag in de Ligue 1

Marseille – AS Monaco: de topper van de speeldag in de Ligue 1

[jsEntainMatchDetails match_id=”293955″]

Odds op: 24/01/2023

De 20e speeldag in de Ligue 1. Olympique Marseille neemt het thuis op tegen AS Monaco.

Wedden op Olympique Marseille – AS Monaco. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Marseille staat stevig op de derde plaats

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.20.

Met slechts 5 punten achterstand op koploper PSG beleeft Olympique de Marseille een solide seizoen, aangezien veel waarnemers kritiek hadden op de beslissing van het management om coach Tudor aan het begin van het seizoen aan te stellen. De ploeg mikt op kwalificatie voor de Champions League aan het einde van het seizoen en kan bij winst de eerste achtervolger Monaco op 8 punten zetten.

L’OM is alvast in vorm en is ondertussen ongeslagen in de competitie sinds 22 oktober. Zet daarom in op een overwinning of een gelijkspel in Marseille. Deze odd staat op 1.36.

Monaco wil Champions League spelen volgend seizoen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.10.

De Monegasken van hun kant wonnen met 7-1 van Ajaccio op 15 januari en lijken daarom volledig klaar voor de clash op het veld van Marseille. Aan het begin van de maand werd Monaco werd wel verrassend uitgeschakeld in de Coupe de France na het verliezen van de penaltyreeks van Rodez, nochtans een Ligue 2-team.

Philippe Clément had wat moeite met het vinden van de toverformule voor Monaco, dat volgend seizoen opnieuw Champions League wil spelen. Na het verliezen van de heenwedstrijd tegen Marseille moeten de Monegasken absoluut winnen op het Vélodrome, willen ze volgend jaar aanspraak kunnen maken op de Champions League. Wed op een overwinning voor Monaco en beide teams scoren met een quotering van 5.25.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”293955″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”293955″]

Toon andere wedopties

X