Zulte Waregem - Antwerp (Jupiler Pro League)
Schalke 04 - Wolfsburg (Bundesliga)

Lille – AS Saint-Etienne: een tweede thuisoverwinning voor Lille?

Odds op: 22/08/2019

Stadion: Pierre-Mauroy

Datum en uur: 28/08/2019 – 19:00

TV: Proximus TV / Telent

De 3de speeldag in de Ligue 1. Lille neemt het thuis op tegen Saint-Etienne. Lille pakte 3 op 6 en Saint-Etienne 4 op 6.

Wed op Lille – Saint-Etienne. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van Lille.

Wed op Lille, de favoriet

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 2.15.

Lille speelde een geweldig seizoen in 2018/19. Het team pakte maar liefst 75 punten en werd vice-kampioen achter het ongenaakbare PSG. De club uit Noord-Frankrijk mag daarom opnieuw Champions League-voetbal spelen dit seizoen. Het seizoen daarvoor eindigde Lille nog op een teleurstellende 17de plaats.

‎Les Dogues verkochten sterkhouder en rechterflankspeler Nicolas Pépé aan Arsenal voor 80 miljoen Euro. De vraag is daarom of het team even goed kan doen als vorig seizoen. Yusuf Yazici (Trabzonspor) moet de leegte op de rechterflank trachten op te vullen.

Kan Lille een tweede thuisoverwinning boeken? Zet in op ‘Lille staat voor aan de rust en wint de wedstrijd’. Deze odd staat op 3.50.

Kies voor een verrassing van Saint-Etienne

De odds voor een overwinning van de thuisploeg staan op 3.40.

Ook Saint-Etienne speelde in 2018/19 een geweldig seizoen voor zijn status. Het team pakte 66 punten, goed voor een knappe 4de plaats. Les Verts mogen daarom opnieuw in de groepsfase van de Europa League aantreden dit seizoen.

De troepen van Ghislain Printant willen graag even goed als vorig seizoen en hopen opnieuw voor de Europese plaatsen te gaan strijden. De club verkocht William Saliba aan Arsenal voor 30 miljoen Euro, maar de joinge Fransman mag op huurbasis nog een jaartje rijpen in Frankrijk.

Saint-Etienne is nog steeds ongeslagen in de competitie. Wed op de dubbele kans weddenschap met een overwinning van Saint-Etienne of een gelijkspel en vermenigvuldig jouw inzet met 1.67.

Overzicht van de uitslagen

Laatste uitslagen:

Amiens 1-0 Lille

St.-Etienne 1-1 Brest

Laatste ontmoetingen:

St.-Etienne 0-1 Lille

Lille 3-1 St.-Etienne

St.-Etienne 5-0 Lille

Lille 3-1 St.-Etienne

Toon andere wedopties

X