PSG - Marseille: Marseille kan op gelijke hoogte komen
PSG - Marseille: Marseille kan op gelijke hoogte komen

PSG – Marseille: Marseille kan op gelijke hoogte komen

[jsEntainMatchDetails match_id=”293697″]

Odds op: 12/10/2022

De 11e speeldag in de Franse Ligue 1. Paris Saint-Germain neemt het op tegen Olympique Marseille.

Wedden op PSG – Marseille. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van PSG.

PSG staat alleen aan de leiding

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.37.

PSG speelde op de vorige speeldag met 0-0 gelijk op het veld van Stade Reims, het tweede gelijkspel van het seizoen voor de Parijzenaars. Sergio Ramos kreeg in de 41e minuut een rode kaart en is daarom geschorst voor de wedstrijd tegen Marseille.

Hoewel het Parijse team elk jaar de Ligue 1 domineert, heeft PSG dit seizoen genoeg concurrentie vanboven in de stand. Les Parisiens staan momenteel aan de leiding met 26 punten, slechts 1 puntje minder dan Lorient en 3 meer dan Marseille.

Het team heeft sinds 21 augustus niet meer dan 3 goals gescoord in een wedstrijd. Wed daarom op een wedstrijd met minder dan 3,5 doelpunten en ontvang 1.71 keer je inzet terug.

Marseille kan op gelijke hoogte komen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 7.75.

Marseille staat staat op de derde plaats met slechts 3 punten minder dan de voorlopige leider en is aan een goed seizoen bezig. Op de vorige speeldag verloor het team thuis met 1-2 van Ajaccio en L’OM liet het zo liggen om gedeeld aan de leiding te komen.

Les Marseillais wonnen in 2020 in het Parc des Princes, alhoewel ze er al sinds 2011 niet meer hadden gewonnen. Kan het team opnieuw winnen en op gelijke hoogte komen van PSG?

Op woensdag speelt Marseille ook nog in de Champions League, een uitwedstrijd op het veld van Sporting Lissabon. Een wedstrijd die gewonnen moet worden als het team zich wil plaatsen voor de volgende ronde.

L’OM heeft gescoord in hun laatste 3 uitwedstrijden op het veld van PSG en wil hier ook dit seizoen in slagen. Zet in op ‘beide teams scoren’ en verdien 1.70 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”293697″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”293697″]

Toon andere wedopties

X