Anderlecht-KV Kortrijk (Jupiler Pro League)
Anderlecht-KV Kortrijk (Jupiler Pro League)

Stade Rennes – Lille: kan Lille naderen op Rennes in het klassement?

[jsEntainMatchDetails match_id=”294018″]

Odds op: 02/02/2023

De 22e speeldag in de Ligue 1. Stade Rennes neemt het thuis op tegen Lille.

Wedden op Stade Rennes – Lille. De noteringen zijn in het voordeel van de thuisploeg.

Rennes wil Europees spelen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.30.

Deze week speelden alle teams ook een wedstrijd midden in de week in de Ligue 1. Rennes won makkelijk met 3-0 thuis tegen Straatsburg, dat momenteel tegen de degradatie vecht. Na de verliesbeurt op het veld van Lorient en de bekeruitschakeling door Marseille konden Jeremy Doku en co zich herpakken.

Rennes heeft echter moeite om een reeks neer te zetten nadat het twee van zijn vorige 5 competitiewedstrijden verloor. Daarnaast heeft het maar 5 punten voorsprong op Lille en doet het team er daarom goed aan minstens gelijk te spelen op zaterdag. Een overwinning zou Lille meteen op 8 punten zetten. Wed op een overwinning van Rennes en beide teams scoren om te profiteren van een quotering van 4.33.

Lille heeft 5 punten minder dan Rennes

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 3.00.

Lille liet in zijn midweek wedstrijd opnieuw punten liggen nadat het niet verder raakte dan een 0-0 gelijkspel thuis tegen Clermont. De wedstrijd daarvoor verloor het team met 1-0 op het veld van Nice waardoor het slechts 1 op 6 kon pakken en nu 5 punten minder heeft dan Rennes. Een overwinning op het veld van een directe concurrent is daarom essentieel met het oog op Europees voetbal volgend seizoen.

In 4 van de laatste 5 wedstrijden van Lille in alle competities scoorde slechts één team. Zet dus in op een enkel team dat scoort of niet scoort om te profiteren van een quotering van 1.98.

Overzicht van de uitslagen

[jsEntainMatchAnalytics match_id=”294018″]

[jsEntainMatchHead2Head match_id=”294018″]

Toon andere wedopties

X