West Ham - Fiorentina, voetbalweddenschappen, Europa Conference League
West Ham - Fiorentina, voetbalweddenschappen, Europa Conference League

Fiorentina – West Ham: er is geen uitgesproken favoriet

Odds op: 02/06/2023

De finale van de Europa Conference League. Fiorentina neemt het in de Eden Arena in Praag op tegen West Ham.

Wedden op Fiorentina – West Ham. De noteringen zijn min of meer in evenwicht.

Fiorentina wil nog eens een Europese prijs winnen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 2.85.

Fiorentina heeft onlangs de finale van de Coppa Italia verloren tegen Inter Milaan, nadat ze nochtans de score hadden geopend met een doelpunt van Nicolas Gonzalez. La Viola zal daarom proberen zich te herstellen tijdens deze Europese finale na deze teleurstelling.

De troepen van Vincenzo Italiano hebben tijdens deze Europese campagne laten zien dat ze op elk moment gevaar kunnen creëren in de aanval, met name met een geweldige vorm van Arthur Cabral. Voor deze finale zal Fiorentina proberen op dit elan voort te gaan en de verdediging van West Ham onder druk te zetten.

Fiorentina is lichtjes de underdog, maar maakt natuurlijk wel kans om nog eens een Europese beker te kunnen winnen. De laatste keer dat de club Europees kon zegevieren dateert ondertussen van 1961, toen de Italianen de Beker der Bekerwinnaars konden winnen. Zet in op ‘Fiorentina wint de finale’ en win 1.95 keer je inzet terug.

Wedden op de Europa Conference League doe je bij bwin

West Ham kan een minder seizoen goedmaken

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 2.50.

West Ham heeft een geweldige prestatie geleverd in hun laatste wedstrijd in de Premier League tegen Leeds United, met een 3-1 overwinning voor de Hammers. De ploeg van David Moyes komt dus in vorm aan voor deze finale en hoopt opnieuw te zegevieren.

Na een solide campagne zal West Ham proberen een Europese titel te veroveren die al lang aan hen voorbijgaat. Met sterke verdedigende prestaties en explosieve aanvallen zullen de Hammers alles moeten geven tijdens deze finale om de felbegeerde trofee binnen te halen.

Beide coaches, Vincenzo Italiano en David Moyes, zullen ook een cruciale rol spelen in deze finale. Italiano, aan het roer van Fiorentina tijdens hun eerste Europese campagne, zal proberen het aanvallende potentieel van zijn team te benutten, terwijl Moyes, ervaren en bedreven in Europese wedstrijden, zijn spelers de wil en vastberadenheid zal willen bijbrengen om deze trofee te winnen. De tactische strijd tussen de twee trainers belooft net zo interessant te worden als de confrontaties op het veld.

De club heeft drie grote Europese finales bereikt, de club won de Europacup II in 1965, eindigde als tweede in dezelfde competitie in 1976 en bereikte nu dus de tweede editie van de Europa Conference League-finale in 2023. Kan West Ham nog eens een Europese titel winnen? Zet in op ‘West Ham wint de finale’ en win 1.77 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

 

Toon andere wedopties

X