Speler Specials, voetbalweddenschappen
Speler Specials, voetbalweddenschappen

Bij welk team tekent Kylian Mbappé voor 2 september 2023?

Odds op: 27/06/2023

Kylian Mbappé, de talentvolle Franse aanvaller van Paris Saint-Germain, staat voor een belangrijk keuzemoment in zijn carrière. Na het niet lichten van de optie om zijn contract met een extra jaar te verlengen, is de toekomst van Mbappé bij PSG onzeker geworden. De Franse superster heeft laten weten dat hij nooit gesproken heeft over het verlengen van zijn contract na volgend jaar en dit helemaal geen verassing. Dit heeft echter geleid tot speculatie over een mogelijke transfer. In dit artikel bekijken we de potentiële bestemmingen voor Kylian Mbappé en welke clubs de middelen en ambitie hebben om hem aan te trekken.

Real Madrid – Een droomtransfer naar de Koninklijke

Real Madrid, een van de meest succesvolle clubs ter wereld, staat bekend om het aantrekken van grote spelers. Een transfer naar Real Madrid zou een droomovergang zijn voor Mbappé, die al lang in verband wordt gebracht met de Spaanse grootmacht. Met hun rijke geschiedenis en competitieve team zou Mbappé de kans krijgen om zijn carrière naar nieuwe hoogten te tillen en te strijden om belangrijke prijzen.

De kans dat Kylian Mbappé naar Real Madrid trekt staat aan 1.30.

Manchester United – De strijd met Haaland

Manchester United, een van de meest iconische clubs in het Engelse voetbal, heeft de afgelopen jaren gestreden om weer terug te keren naar de top. De toevoeging van Mbappé aan hun aanvalslinie zou een enorme impuls zijn voor de club. Met zijn snelheid, techniek en doelpunteninstinct zou Mbappé een sleutelspeler kunnen worden in het herstel van Manchester United naar hun vroegere glorie. Bij Man United zou hij natuurlijk ook de strijd kunnen aangaan met die andere superster: Erling Haaland.

De kans dat Kylian Mbappé naar Man United trekt staat aan 10.00.

Manchester City – De creatie van een onklopbaar team

Manchester City, de regerend kampioen van Engeland, staat bekend om hun aanvallende speelstijl en succes onder leiding van Pep Guardiola. Een transfer naar Manchester City zou Mbappé de kans geven om deel uit te maken van een sterk team met spelers als Kevin De Bruyne, Riyad Mahrez en natuurlijk Erling Haaland. Met hun dominante spelstijl en ambitie om op Europees niveau succes te behalen, zou Mbappé een waardevolle aanwinst zijn voor de club.

De kans dat Kylian Mbappé naar Man City trekt staat aan 26.00.

Wedden op voetbal doe je bij bwin

Newcastle United – Een nieuw tijdperk in het noordoosten van Engeland

Newcastle United, een club met een nieuwe eigenaar en grote ambities, zou Mbappé een interessante optie kunnen bieden. Met hun financiële middelen en de wens om naar de top te stijgen, zouden ze in staat kunnen zijn om de transfer van Mbappé te realiseren. Een overstap naar Newcastle zou hem de mogelijkheid geven om een leidende rol te spelen in het nieuwe tijdperk van de club en te helpen bij het realiseren van hun ambitieuze doelen.

De kans dat Kylian Mbappé naar Newcastle trekt staat aan 26.00.

Arsenal – De uitdaging aangaan

Arsenal, een club met een rijke geschiedenis in het Engelse voetbal, zou een interessante optie kunnen zijn voor Mbappé. Arsenal zou hem een platform kunnen bieden om zijn talent te laten zien. Met hun jonge en veelbelovende spelers zou Mbappé de kans krijgen om een leidende rol te spelen in de wederopbouw van de club en te strijden om belangrijke prijzen.

De kans dat Kylian Mbappé naar Arsenal trekt staat aan 41.00.

Bayern München – Een avontuur in de Bundesliga

Bayern München, de meest succesvolle club in Duitsland, zou een andere interessante optie kunnen zijn voor Mbappé. De club staat bekend om zijn vermogen om jong talent te ontwikkelen en succesvol te zijn op nationaal en Europees niveau. Een transfer naar Bayern München zou Mbappé de kans geven om te spelen in een competitieve omgeving en te streven naar prijzen in de Bundesliga en de UEFA Champions League.

De kans dat Kylian Mbappé naar Bayern trekt staat aan 41.00.

 

Toon andere wedopties

X