Man United - Chelsea, Premier League, voetbalweddenschappen
Man United - Chelsea, Premier League, voetbalweddenschappen

Man United – Chelsea: Man United wil Champions League-voetbal spelen

Odds op: 22/05/2023

De 32e speeldag in de Premier League. Man United neemt het thuis op tegen Chelsea.

Wedden op Man United – Chelsea. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Man United wil Champions League-voetbal spelen

De odd voor een overwinning van de thuisploeg staat op 1.66.

Man United won op zaterdag met 0-1 op het veld van Bournemouth en doet zo een geweldige zaak met het oog op Champions League-voetbal volgend seizoen. Op het moment van schrijven heeft Manchester United één punt voorsprong op Liverpool, de nummer vijf, en zijn ze favoriet om in de top vier te eindigen, maar er kan natuurlijk nog veel gebeuren de volgende weken.

Als de resultaten dit weekend in het voordeel van Manchester United uitvallen, zou dit de wedstrijd kunnen zijn die Champions League-voetbal veiligstelt. Als Liverpool ook wint op het veld van Southampton, dan heeft Man United nog de wedstrijden tegen Fulham en Arsenal om deze doelstelling te bereiken.

Er werden minder dan drie doelpunten per wedstrijd gemaakt in 5 van de laatste 6 ontmoetingen waaraan Manchester United deelnam. Zet daarom in op ‘minder dan 3,5 doelpunten’ en win 1.51.

Chelsea heeft niets meer te winnen of te verliezen

De odd voor een overwinning van de uitploeg staat op 4.80.

Voor Chelsea is er niets meer te winnen of te verliezen dit seizoen en de resterende wedstrijden dienen daarom als voorbereiding op het volgende seizoen. Sinds Frank Lampard het roer overnam van Graham Potter hebben de Blues slechts één van hun acht wedstrijden in alle competities gewonnen (een 3-1 overwinning op Bournemouth in het Vitality Stadium) en de fans kijken daarom reikhalzend uit naar de komst van Mauricio Pochettino volgend seizoen. Op de vorige speeldag werd met 1-0 verloren van Manchester City, dat al zeker was van de landstitel in Engeland.

Kijkend naar hun vorm, is er tegen Chelsea gescoord in 6 van hun laatste 6 wedstrijden, waardoor de tegenstanders in totaal 11 doelpunten scoorden. The Blues moeten dus echt beter doen in het verdedigende deel van de ploeg. Wij gaan er echter vanuit dat het team ook op het veld van Manchester United minstens een doelpunt zal binnenkrijgen.

Een gelijkspel is een resultaat dat vaak is voorgekomen in hun laatste onderlinge duels. 5 van de laatste 6 onderlinge wedstrijden kenden namelijk geen winnaar. Zet daarom in op ‘een gelijkspel’ en win 4.10 keer je inzet terug.

Overzicht van de uitslagen

Toon andere wedopties

X