Union Saint-Gilloise vs. KV Mechelen, voetbalweddenschappen

Union Saint-Gilloise – KV Mechelen: Union won met 1-2 op het veld van Racing Genk

[jsEntainMatchDetails match_id=”297711″]

Odds op: 13/03/2023

De 30e speeldag van de Jupiler Pro League. Union Saint-Gilloise neemt het thuis op tegen KV Mechelen.

Wedden op Union – KV Mechelen. De noteringen zijn duidelijk in het voordeel van de thuisploeg.

Union blies titelstrijd nieuw leven in

De odd voor een overwinning van KV Mechelen staat op 1.40.

Union Saint-Gilloise won op de vorige speeldag met 1-2 op het veld van leider in de stand Racing Genk. Bryan Heynen bracht de thuisploeg op voorsprong via een (lichte) penalty maar de Brusselaars scoorden nog twee keer voor de rust en zorgen er zo voor de titelstrijd opnieuw ontzettend spannend wordt.

De troepen van Karel Geraerts hebben nu slechts 5 punten minder dan Genk en de titelstrijd lijkt nu tussen Racing Genk, Union en Antwerp te gaan eens de play-offs van start gaan.

De Brusselaars wonnen op het veld van KV Mechelen met 0-3 en hopen ook de volle buit te kunnen pakken in eigen stadion. Zet in op ‘Union wint en KV Mechelen scoort niet’ en win 2.30 keer je inzet terug.

Mechelen is bijna zeker van het behoud

De odd voor een overwinning van Union staat op 7.50.

KV Mechelen won op de vorige speeldag met 1-0 thuis tegen Sint-Truiden en lijkt zo de zware nederlaag op het veld van Antwerp verteerd te hebben. Geoffry Hairemans scoorde het enige doelpunt van de wedstrijd in minuut 84 na een handsbal van Hara.

Door deze overwinning heeft Mechelen nu 33 punten, 9 meer dan KV Oostende, dat op een degradatieplaats staat. De Mechelaars lijken met nog slechts 5 wedstrijden te gaan zo goed als zeker te zijn van het behoud in 1A. Kan KV Mechelen bevrijd spelen en ook iets pakken op het veld van Union? Zet in op ‘X of KV Mechelen’ en win 2.90 keer je inzet terug.